Poznati, vesti

Beyonce, Miley Cyrus, Taylor Swift, Megan Fox, Katy Perry, Rihanna, Angelina Jolie i Mariah Carey samo su neke od žena u koje se Paolo s lakoćom transformiše.

madonna nekada

Paolo Ballesteros (31) je televizijski voditelj i glumac s Filipina, a poseban talent mu je preobražavanje u ženske slavne zvezde zbog čega je postao hit na internetu.

beyoncee

Pomoću šminke, perika i sočiva u boji, Paolo postaje Beyonce, Miley Cyrus, Taylor Swift, Megan Fox, Kim Kardashian, Madonna, princeza Dajana...

lucy lu

Princes Dee

Naravno, nije lako da se muškarac pretvori u ženu, a kamoli da liči na određenu poznatu ličnost, zato i Paolu trebaju sati da se uspešno preobrazi, a svoje fotografije zatim podeli i na društvenim mrežama.

kim kardashian

Ubrzo je stekao brojne obožavatelje koji na društvenim mrežama traže poznatom voditelju Ellen DeGeneres (56) da ga pozove u svoj show.

kattz perrz

Balleseteros se maskirao i u Jennifer Lawrence, Katy Perry i Rihannu, a najdraže mu je kada se preobrazi u Angelinu Jolie ili Mariah Carey.

rihanna

- Jako mi je lako da se prerušim u Angelinu. Samo stavim velike usne i već izgledam poput nje, ali najdraža mi je Mariah Carey - rekao je Paolo koji je oponaša u svom showu "Eat Beluga".

megan fox

Filipinac je prošle godine doživeo srčani udar, a dok se oporavljao iskoristio je vreme da usavrši svoju neobičnu veštinu.

julia roberts

Pogledajte video:

 

 

Foto: Instagram/YouTube

beogradnocu.com