Poznati

Slava sa sobom nosi puno privilegija, ali dok se neke zvezde ponašaju kao "obični" ljudi, druge itekako koriste svoj status, pa njihovi asistenti i pomoćnici imaju pune ruke posla.

Glumicu Lenu Dunham (28) asistent je hranio na setu snimanja HBO serije Girls u New Yorku, jer je ona bila "prezauzeta" da bi svojim rukama držala sendvič! Međutim, ima još mnogo takvih suludih stvari koje su za neke velike zvezde pomoćnici morali da rade.

Lena

Ponekad se mnogi pitaju kako uopšte Lady Gaga može da hoda u nekim ekscentričnim outfitima... Jednom prilikom nije mogla da se kreće, što zbog iscrpljenosti, što zbog blesavog outfita, pa ju je asistent nosio na rukama. Ali ona pomoćnike ima i za hrpu drugih stvari: nošenje torbe, psa, pića...

Mariah Carey, kao i brojne druge zvezde, jako paze na svoj izgled, pogotovo prilikom pojavljivanja na TV-u. Ali, ponekad ne stigne sve da obavi na vreme pa je tako pre jednog snimanja pomoćnica morala da joj čupa brkove.

Bruno Mars verovatno puno toga prepušta svojim asistentima. Jednom mu je jedna pomoćnica čak izduvala nos pre pojavljivanja u TV show-u Extra u Los Angelesu.

Peter-Gene-Hernandez-Bruno-Mars

Ako Tamara Ecclestone negde šeta, a pada kiša, teško da ćete je videti s kišobranom u ruci. Ona za takve stvari ima svoje pomoćnike.

O modnom stilu Justina Biebera mnogi vode računa. Ponekad mu asistentkinja pomaže čak i da obuče pantalone i da ih namesti, kako bi izgledale spušteno, kako treba.

Nije lako pojaviti se na crvenom tepihu u glamuroznoj haljini sa ogromnim 'šlepom', a da prilikom poziranja sve bude na svom mestu. Eva Longoria to zna, zato po potrebi ima asistentkinju, koja joj namešta 'šlep' haljine, kao što je imala kad se pojavila 2012. godine na Cannes Film Festivalu.

 

beogradnocu.com