Magazin

Saznajte šta vas čeka ove sedmice, nekom će akcenat biti na poslu, nekom na porodici ili zdravlju, u svakom slučaju retrogradan Merkur je ponovo tu, a mi prenosimo prognozu sa portala Tetka.

Ovan – Porodične nesuglasice u ovoj nedelji će vam oduzimati najviše vremena, živaca a verovatno i novca. Vaše reakcije će biti brze, prebrze i vrlo lako u toj brzini možete predvideti važne stvari. Gora kazna od vraćanja na već rađene stvari za vas ne postoji. Da vam kažem da usporite, ne vredi. Tako da računajte da ćete mnoge stvari raditi dva i više puta i da ćete se mnogo nervirati. Ljubavni život će se zakomplikovati i te komplikacije će se širiti kao požar. Verovatno ćete ga vi širiti jer ste skloni tome. Dobro, naučite pameti bolju polovinu i uživajte u tome!
Bik – Materijalna pitanja će biti pokrenuta u svakom smislu, kako koga dokači. Neko će dobiti posao, neko će dobiti novac, neko će morati da vrati novac, neko da ga daje. Novac jeste materija kojom najbolje baratate tako da nećete imati problema sa bilo kojom transakcijom koja se bude dešavala. Jedino ga nemojte trošiti previše na uživanja kao što umete. Što se ljubavnog dela života tiče, dešavanja će biti prijatna, spajaće vas iste strasti, interesovanja, priče. Sve zajedno će dati jednu lepu, teško raskidivu vezu i emociju.
Blizanac – U ovoj nedelji će sve ići malo napred, malo nazad, ali će ići, sve ćete završavati. Doduše ne na vreme, kasnićete kao po običaju, ali nema veze što će drugi trpeti, vi ćete sve završiti kad vi budete mogli. Svakodnevica će vam biti krcata raznim ljudima i dešavanjima, prijaće vam ljudi, pojaviće se neki iz prošlosti i skretanja i kašnjenja će biti podrazumevana. U ljubavnom životu biće nekih situacija kroz koje ste prolazili. U novom obliku. Suočavanje sa time oboma neće biti prijatna. U zavisnoti od obostranog prihvatanja ili neprihvatanja takav će biti nastavak.
Rak – Svakodnevica će vam biti drugačija nego inače, bićete prinuđeni da menjate ritam, poslovanja kao i kontakte sa ljudima. Neće biti prijatno ali neće biti nerešivo, prilagodićete se brzo jer nećete imati drugog izbora. Sem toga vas očekuju prijatni susreti sa kreativnim i pametnim ljudima sa kojima ćete uz druženje mnogo toga naučiti i dobiti kao iskustvo. Ljubavni život, iako će imati primesu prošlosti, biće dobar i osećaćete se prijatno u ovom delu života. Davaćete i dobijaćete ljubav u svim segmentima života i to će vas hraniti u svakom danu!
Lav – Pred vama je jedna lagana nedelja. U njoj će poslovanje u privatnim firmama kao i privatni biznis ići uzlaznim tokom. Ostali će imati opuštenu radnu atmosferu i retko ko od pripadnika ovog znaka će osetiti pritisak posla i svakodnevice. Sem toga socijalni život će biti bogat i raznovrstan. Upoznaćete različite ljude sa kojima ćete se zabaviti i smejati. Iz toga uvek može nešto da se izrodi. Posao ili ljubav, kako kome zapadne. Što se ljubavnog života tiče on neće biti onakav kakav vama prija ali nećete imati većih razloga za nerviranje i brigu. Uživajte u nedelji pred vama i neka vam kruna sija najsajanije!
Devica – U ovoj nedelji se nećete dobro sporazumevati sa ljudima u okolini. Bilo na poslovnom ili privatnom planu. Tačnije vaši planovi će biti ignorisani i sve će se odvijati bez plana. Preostaje vam da se nervirate ili ne nervirate, izaberite sami, ne računajte na to da ćete njih promeniti. Možete samo sebe. Uostalom, vozite vi vašu priču jer će se raditi o vašoj budućnosti i radite sve što možete sami a ne kolektivno. Ljubavni život će vam zato prijati i u njemu će biti sve onako kako vama odgovara i kako ste isplanirali!
Vaga – Situacije koje će se odvijati ticaće se vašeg statusa i budućnosti a biće sušta supronost od onoga što vi želite. Tako će izgledati na prvu loptu i važno je ne reagujete već da osmislite način kako da sve to preokrenete u svoju korist. Načina će biti a i ljudi koji će vam pomoći i dati ideje kako da putevi idu pravcem koji vama treba i kojim ćete ostvariti svoje ciljeve. Društveni život će vam biti bogat i njime ćete biti zadovoljni za razliku od ljubavnog u kom će neke stvari vezane za prošlost doneti neprijatnosti sa sadašnjim partnerom. Faza kroz koju morate da prođete. Razgovor će rešiti sve. Strpljenje je najvažnije u svim segmentima vašeg života u ovoj nedelji.
Škorpija – I dalje traje vaša borba za budućnost ali u ovoj nedelji će biti donekle lakša. Imaćete emotivnu podršku a vama to najviše znači i samim tim ćete dobiti snagu za koju niste ni znali da je imate. Ta podrška će biti ili od partnera, prijatelja, porodice ili neke osobe koja ima veze sa vašom poršlošću. Vaša praktičnost će doći do izražaja jer s vetrom u leđa će vam sve biti lakše. Ovo ne znači da će vam teći med i mleko, ali znači da će vam biti lakše jer ćete imati podršku. Srećno u daljim borbama u kojima od ove nedelje nećete biti sami!
Strelac – Pred vama je sapletena nedelja. Niti ćete išta stizati da uradite na vreme, niti ćete imati s kim da se dogovorite bilo šta. Sve će vam ličiti na skrivenu kameru koliko će biti sve uvrnuto, besmisleno i naopako. Naravno da će vas vaš duh izvući iz svih situacija i da ćete se smejati nekima od njih nakon nerviranja i to je ono što je dobro. Vaš zarazni optimizam će opustiti i ljude oko vas ali ne znači da će vam to olakšati muke i da će vam išta biti lakše. U ljubavnom delu života će biti slična situacija. Važno je da niko neće biti povređen, emotivno ili bilo kako, a ostalo će se srediti nekako.
Jarac – Neka prijateljstva će sticajem okolnosti biti na ispitu, kao i vaše prema prijateljima. U ostalim segmentima vašeg života biće dosadno, skoro bezlično i površno. Nećete imati ni zazova, sem u emotivnom smislu, ni sagovornike ni poslove. Ništa, sve će biti mimo vas i svakodnevica će vam biti dosadna. U ljubavnom delu života će biti nadmetanja, rivalstva, ljubomore i izazova. Oni koji su u vezi, doći će do tenzija, oni koji nisu imaće dosta prilika za flertovanje i emotivno nadmetanje. Ovo je početak nečega u emotivnom smislu što će doneti ili odneti ljubav.
Vodolija – Iako ste vrlo odgovorni, postoje trenuci kada odmahnete sebi rukom i dopustite sebi lukzuz ludiranja. U ovoj nedelji će ih biti više. Biće vam zabavno, lepo ćete se provoditi u društvu ali će obaveze trpeti i vraćaćete se više puta da ih odradite što ne liči na vas. Ništa loše se neće desiti, to je jedino važno kao i to da i dalje ne pokušavate da se iskažete u javnosti ili javnom poslu. Tu je i dalje mrka kapa. Ljubavni život vam takođe biti bogat u ovoj nedelji i spoj društva izlazaka i partnera, doneće vam jednu prijatnu nedelju.
Ribe – Vi ćete u ovoj nedelji jedino imati sreće u ljubavnom životu, sve ostalo će biti naopako. Mada, vas jedino ljubav i zanima, zato sam i započela ovako. Dakle u ljubavnom životu će sve ići onako kako želite i osećaćete se zadovoljno i ispunjeno. Što se tiče posla i ostalih obaveza to će biti zgusnuto, nabacano i vama nejasno. Moraćete da se izborite sa svim nerazumnim ljudima jer ipak vam egzistencija zavisi od toga. Neka vam upravo ljubav bude motiv i podsticaj da i ovaj važan deo života odradite kako treba!
Astrolog: Radica Milovanović, [email protected]