Magazin

Saznajte šta vas čeka, prema zvezdama, u periodu od 27. aprila do 4. maja.... sa portala Tetka.rs.

Ovan – Laganiji tempo se nastavlja i ove nedelje kao i dobra materijalna situacija. Problemi će nastajati sa autoritetima, ljudima koji su zakonodavci. Izbora nećete imati i stoga je bolje da se povinujete pa kasnije vidite može li se šta drugačije uraditi. Ova nedelja bez obzira na dobru komunikaciju neće vam doneti mnogo toga dobrog jer će sticaj okolnosti biti takav. Ovo se odnosi i na ljubavni život, prvi put od početka godine imaćete veće konfliktne situacije u vezi i vrstu borbe za dominaciju. Nije važno ko je jači, to upamtite, već pametniji.
Bik – Pred vama je generalno dobra nedelja samo nemojte ništa planirati, prepustite se i snalazite u datom trenutku. Ako možete, ako ne možete, potrebno je da znate da su ispred vas nepredvidivi ljudi, situacije, događaji i da će se sve raspršiti i nećete stići do zacrtanog cilja na način na koji ste zamislili. Dakle, biće sve kako treba ali ne na način i vreme u koje ste vi mislila da završite. Pa sad sami odlučite šta ćete. Ljubavni život će biti dobar, uživaćete u njemu kao i hrani i piću. Hedonizam nedelja je pred vama.
Blizanac – Na vas će se vršiti pritisak da svoje obaveze završavate tačno na vreme. Vama će to biti okov i gubitak kreativnosti, ali naprosto će tako morati da bude i izbora nećete imati. Od iduće nedelje vas tek očekuje olakšanje po tom a i mnogim drugim životnim situacujama. Bez obzira na praktični deo života koji će vas umarati društveni će biti bogat i sadržajan kao i ljubavni. Biće to ravnoteža posle napornih radnih dana. Dnevne obaveze će vas umarati psihički i fizički a sve ostale će vas odmarati i činiti dane ipak, lepim.
Rak – Ako budete spremni na odricanje, imaćete priliku da dodatno radite i zaradite. To će biti posao od nekog prijatelja ili nekog privatnog udruženja kome će hitno trebati da se idradi posao. Odluka je na vama. Inače, u ovoj nedelji će prijatelji u mnogim segmentima života odigrati važnu ulogu i nanovo ćete postati svesni svog bogatstva sa njima. Ljubavni život u vama nesvesno budi neke stare rane, doživljaje. Često ćete imati osećaj već viđenog i doživljenog. Prošlost se igra sa vama, nađite šta vam to poručuje u sadašnjosti ili sačekajte da se to iskristališe.
Lav – I dalje traje zategnutost za većinu pitanja u vašoj budućnosti. To nije lastiš da može da se razvuče, to je brodski kanap koji vučete vi, sa jedne strane, sudbina, ljudi, okolnosti sa druge strane. Nimalo lak posao, ali izazovan jer vam daje snagu i budi u vama pozitivni inat da istrajete u vašim zamislima. I ove nedelje postoje samo teži načini, ali to ne znači da vaš intelekt neće naći nešto povoljno za sebe. Dakle, pamet u glavu, ego u torbu. Ljubavni život će vam biti zanimljiv, mladalački i puniće vas pozitivnom energijom što će vam davati dodatni impuls za borbu.
Devica – Pred vama je odlična nedelja i mnogi vaši ciljevi će biti ispunjeni. Bićete zadovoljni i osetićete sigurnost za budućnost i buduće akcije. Ono što neće biti dobro je komunikacija i teže ćete nalaziti zajednički jezik sa ljudima ali to ne treba da vas brine. Isti vas neće kočiti već samo ometati kao dosadni komarci. Ne budite strpljivi i fini, odmahnite rukom i nastavite dalje. Ljubavni život će takođe biti dobar, ako uspete da se opustite imaćete priliku da uživate u svim čarima što donosi jedan ljubavni odnos. Ako ne uspete, niko vam nije kriv, vi razmišljajte onda i čekajte da se sve kockice poslože, nekada.
Vaga – Otvaraće vam se putevi saradnje sa inostranstvom a isto tako i emotivne spoznaje koje će vas voditi stazama duhovnosti. Nedelju će obeležiti razgovori sa različitim ljudima, po interesovanjima, godinama, statusima, od svih ćete dobijati spoznaje o sebi, o budućem radu na sebi a ujedno i mogućnost poslovanja sa inostranim partnerima ili čak putovanjem u inostranstvo. Iako uživate u lepim stvarima u ovim danima do njih ćete doći ako duboko zaronite u sebe. Ljubavni život će vam postati bogatiji ako svesnost o sebi primenite na vašu ljubavnu vezu tačnije vaš odnos u ljubavi uopšte. Upijajte i učite od ljudi koje budete sretali!
Škorpija – Pred vama je nedelja iskušenja, ujedno i unutrašnja borba emotivnih i praktičnih pitanja. Oboje vam je podjednako važno ali okolnosti će biti takve da ćete morati da se odreknete jednog zarad drugog. Nema šanse da odlučite bilo šta i odreknete bilo koga ili bilo čega. Neće to biti inat, nego navika, principi i stavovi koje gajite i zalivate u sebi. Ne prizivajte intuiciju da vam ukaže put, nećete moći da je čujete jer će razum biti ispred emocija. To je dobro, jer vas emocije, uglavnom odvedu na pogrešnu stranu. Utočište, savet, utehu, sve što vam treba u ovoj nedelji ćete dobiti od porodice. Budite što više sa njima i sve će biti lakše i od njih ćete dobiti odgovore koji vam trebaju.
Strelac – U danima pred vama nailazićete na krute ljude, one koji ne menjaju stvavove ni po kojoj ceni bez obzira što se svet oko njih promenio. Teško će vam biti naći zajednički jezik sa njima jer će se ustvari svoditi na to da ono najbolje znaju i da njih treba da slušate. Poštedite sebe nerviranja jer izbora nećete imati. Klimajte glavom i radite kako vam je rečeno, odgovornost ne snosite vi. Sem toga biće burnih, nenadanih dešavanja sa ljudima koji su deo vaše prošlosti. To će vam doneti dobro u svakom pogledu. Ljubavni život će vam se obogatiti uz ove ljude i dani će vam zbog toga biti lakši i lepši.
Jarac – Mnoga emotivna pitanja će vas mučiti u ovoj nedelji. Prema partneru, deci, roditeljima, bivišim ljubavima. Sve će to biti sticaj okolnosti u kojima ćete se nalaziti i pored razuma, emocije će imati prednost. Nalazićete ih tamo gde ih i nema jer ćete biti načeti od nekoga, sve nakon toga će se samo nadovezivati. Sve zajedno će vam dati nemerljivu snagu za svakodnevicu. Jednostavno rad će vam biti izlaz iz emotivne napetosti. I to će biti produktivno i materijalno potkovano što će vam doneti bar s jedne životne strane mir.
Vodolija – Mnoga pitanja od kojih će zavisiti vaš budući status i karijera će biti otvorena u ovoj nedelji. Ne zatvarajte ih u ovim danima, prolongirajte do iduće nedelje kada će biti povoljnije okolnosti. Činiće vam se da je sve sigurno a ustvari će se od vas očekivati odricanje, bezidejna poslovanja, stroga pravila i kruti ljudi. Sve će dobiti smisao iduće nedelje i tada donesite odluku. Što se ljubavnog dela života tiče on će biti raštrkan na više strana. Imaćete dosta flertovanja, mladalačkog poleta i sve će vam to jako prijati i držati osmeh na licu. Uživajte u tome!
Ribe – Odlična nedelja za zarađivanje novca, dobitak istog na bilo koji način. Igrajte neku igru na sreću ako ništa drugo ne dobijete kao mogućnost posla. Neki pripadnici ovog znaka će se zaposliti u ovoj nedelji. Isto tako oni koji se bave bilo kakvom vrstom umetnosti će imati dobru nedelju pred sobom i unovčiće svoja dela. Sa druge strane u emotivnom delu života neće biti najsjanije. Prvenstveno se nećete razumeti, nećete moći da se dogovorite oko obične stvari. Emocije će se pretvoriti u reči, naravno ne vašom voljom i sve zajedno nećete se osećati dobro ni zadovoljno. Ali i ovo je prolaznog tipa, tako da strpite se i ne navaljujte!
Astrolog: Radica Milovanović, [email protected]