Poznati, vesti

Da li me prepoznajete?

U pitanju je bivša članica benda “Tap 011″, koja danas ima uspešnu karijeru u jednom veoma gledanom šou programu. Da li prepoznajete ovu mladu damu?

U pitanju je pevačica koja je započela svoju karijeru u pop sastavu "Tap 011". Godine 2008. kreće sa solo karijerom, a iste godine je sa kolegom Aleksom Jelićem na "Beoviziji" otpevala numeru "Jablan", koji je kasnije postao i hit. Udata je za saksofonistu Nikolu Demonju sa kojim nastupa u šou programu "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Verovatno ste pogodili, u pitanju je Ana Štajdohar. Mlada pevačica svojevremeno je pevala u horu "Kolibri", a ovaj snimak datira iz 1987. godine kada je ona kao devojčica nastupila na velikom koncertu održanom na "Kolarcu".

- U horu "Kolibri" pevala sam 4-5 godina. Sama sam se iznenadila kada sam ugledala ovaj snimak, pošto ga nisam imala nigde sačuvan. Drago mi je što sam na taj način evocirala svoje uspomene iz detinjstva – rekla je Ana za jedan portal i naglasila da je tada izvela japansku uspavanku. Snimak njenog nastupa u horu "Kolibri" objavila je na svom zvaničnom You Tube kanalu.

ana420

 

beogradnocu.com