Poznati

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je neprijatno iznenađena rezultatima glasanja njenih kolega u žiriju šoua za muzičke talente „Pinkove zvezde“. Naime, mladi pevač Nikola Petković u prethodnim krugovima takmičenja osvojio je Cecine simpatije, a pevačica je tvrdila kako se radi o vanserijskom talentu. Ipak, Nikola nije prošao u četvrti krug takmičenja što je razbesnelo najveću balkansku muzičku zvezdu:
-Šokirana sam! Čestitam svima koji su prošli, ali jako sam iznenađena, jer nisam očekivala da ovo može da se desi. Od početka takmičenja tvrdim da dečko poseduje sve što bi potencijalna zvezda trebala da ima, od glasa, preko harizme do izgleda. Jako sam razočarana, izjavila je folk zvezda, nakon što je Kalinić saopštio rezultate glasanja. Ceca je ostala pri istom stavu i kada smo je pozvali za komentar.

-Sve što sam rekla, mogu i da ponovim, šokirana sam!

net
Nikola je pobrao i simpatije voditelja i prisutne publike, koja nije krila razočarenje zbog neprolaska Petkovića u dalji tok takmičenja.
Podršku mlađanom pevaču pružile su na društvenim mrežama i pevačice Mira Škorić, Martina Vrbos, zatim Luna Đogani, a nisu izostale ni poruke podrške brojnih drugih pevača i onih koji prate ovo takmičenje.