vesti

Neuništiva Maja Marijana.

Maja Marijana je nakon burne nedelje u kojoj je pretrpela ozbiljne emotivne i fizičke povrede već zakazala novo gostovonje u Beogradu. Sad u četvrtak uveče će pevati gostima jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu, klub Kolektiv, kada obećava lud i nezabotravan provod.

Maja Marijana je izuzetno jaka žena jer je nakon udaraca koje je dobila od svog nevenčanog supruga Mladena Šmakića posle samo jednog dana oporavka u Urgentnom Centru, otputovala sa njim u Beč gde je već unapred imala dogovoren nastup. Mladen Šmakić je inače i menadžer Maje Marijane, pa tako pevačica  za sada još uvek mora da sarađuje sa njim. Iako su lekari i policija u Urgentnom Centru njene modrice i povrede po licu u zapisnik uveli  kao "lake telesne povrede", mnogi mediji su ih ipak okarakterisali kao "brutalno prebijanje".

Kako navode njeni prijatelji u izjavama za lokalne tabloide, Maja Marijana je i ranije imala nesuglasice sa suprugom koje su se često pred kolegama završavale šamarima. Uplašena pevačica ipak nije smela da prijavi supruga svek dok njihov sukob nije kulminirao, na Veliki Petak. Ipak i nakon svega Maja Marijana je održala sjajan koncert u Beču nakon čega nastavlja sa nastupima. Tako će već u četvrtak napraviti dar mar u klubu Kolektiv.

Maja Marijana je inače svoje fanove nedavno obradovala pesmom "Balkan fijesta" koju je snimila u duetu sa MC Milošem. Ova pesma najvljuje i njen novi  album, a u spotu koji ćete moći uskoro da vidite ima seksi scena koje je snimila sa dvojicom plesača, koji su je mazili i pipkali po celom telu. Maja Marijana je dovela liniju do savršenstva pa joj nije bilo teško da obuče svu tu tesnu  seksi garderobu koju je nosila na nastupu. Pošto već svi znaju kako ona peva i koliko dobre žurke pravi, ostaje nam samo da naslutimo kako će se obući za predstojeći nastup u klubu Kolektiv. Naravno, već sutradan ćete sve moći da vidite na sajtu beogradnocu.com.

 

beogradnocu.com