Beograd, Koncerti, vesti

Jedna od najboljih pevačica današnjice, čiji je dolazak izazvao veliko interesovanje domaće publike, u subotu stiže u Beograd! Blues/rock zvezda Beth Hart nastupiće u Hali sportova 11.novembra.

Vrata Hale sportova otvaraju se u 19h. Grupa Texas Flood nastupa u 20.30 a Beth Hart sa bendom na binu izlazi oko 21.45.

Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor", ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata. „Biće svega toga, naravno. Pre nego što krenemo na turneju, bend zna zaista ogroman broj pesama, tako da možemo da sviramo sve što nam se u tom trenutku svira. Nijedan koncert nije isti, nikad nemamo jedinstvenu set listu za celu turneju"-  kaže Beth i obećava koncert koji će zadovoljiti i one koji je je najviše vole u bluesy izdanju, ali i one koji su željni dobre rokenrol svirke: „Napravićemo miks... Mislim da je dosadno kada je ceo koncert 'hard' ili obrnuto, kada je sve lagano."

U isto vreme emotivna i jaka, nežna i „surova", ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama sa klavirom ili uz pratnju gitare peva najlepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju celog benda „prži" ozbiljan rokenrol, ona daje celu sebe muzici i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju i zbog kojeg je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ogromno!

BethHart04_1133MonaNord_y

Jednoj od najboljih pevačica današnjice na koncertu u Beogradu pridružiće se i jedan od najboljih blues/rock bendova u Srbiji - Texas Flood.  Za Beth, Nenad kaže da je „sigurno jedan od najsnažnijih i najekspresivnijih ženskih glasova modernog rock-a" i sa velikim zadovoljstvom će sa njom deliti binu Hale sportova.

Očekuje nas veče vrhunskog blues/rock-a 11.novembra u Hali sportova! Uz jedinstvenu Beth Hart i njihovu podršku Texas Flood, ovaj koncert bez sumnje ulazi u kategoriju onih koji se ne propuštaju i koji se ne zaboravljaju... 

Ulaznice za koncert po ceni od 2900 RSD (stajanje)  i 3400 (sedenje) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: