Beograd, Emporio, Najave, Razno, Splavovi, vesti

Splav Emporio predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Ovog vikenda pripremili smo vam sjajan program i nezaboravni provod! U petak Vas očekuje dnevna žurka u bašti splava sa početkom od 18h, kada ćete moći u potpunosti da se prepustite uživanju uz koktele po promotivnim cenama od 290 dinara za svaki, kao i sjajnoj atmosferi za koju će biti zadužen DJ Coco J! Vrhunski provod se nastavlja i u subotu, kada je za Vas tu dobro poznati Sexy Bend koji svojim nastupom atmosferu dovodi do usijanja! Ne propustite priliku da se naoružate dobrom energijom! Vidimo se na splavu Emporio!

devojka

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

masa

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com