Koncert

Sastav Ničim izazvan nastupiće na devetom po redu Supernatural festivalu, koji će se održati 26. aprila u Supernatural parku na Adi huji u Beogradu.

Sastav Ničim izazvan danas je jedan od najpopularnijih domaćih bendova mlađe generacije. Bend je prošle godine objavio istoimeni debi album za izdavačku kuću „Lampshade Media“ koji je nekoliko nedelja bio na prvom mestu listi najslušanijih izdanja Deezer-a. Album je ujedno jedno od najpopularnijih albuma prošle godine. Bend je u međuvremenu objavio dva single ‘Rekla je’ i ‘Bo Bo Bom’ koji najavljuju drugi studijski album benda planiran za ovu godinu. Pored rasprodatih koncerata širom regiona, bendu je krajem godine stiglo priznanje od servisa Youtube koji je, prema zvaničnim podacima, spot za pesmu Trideset uvrstio na listu od 10 najpopularnijih spotova na sajtu Youtube u Srbiji u 2014. godini.

Supernatural festival proslavlja međunarodni Dan planete zemlje i neguje koncept dnevnog festivala kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine uživajući u dnevnom svetlu i prirodi. Supernatural festival tradicionalno počinje tačno u podne dečijim programom i trajaće do 20 časova.

Mesto održavanja festivala, Supernatural park, Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL) izabrala je kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.