Poznati, vesti

Otac tukao celu porodicu

Majka reperke Nicki Minaj, Carol Maraj, progovorila je o porodičnom nasilju i otkrila teške detalje koje je Nicki proživela odrastajući uz oca narkomana i alkoholičara.

Nicki Minaj je plakala u svojoj sobi dok je njen otacRobert (58) tukao njenu majku Carol Maraj (54) u njihovoj kući u New York-u sredinom '90-ih. Carol je ispričala i kako je njen suprug pokušao da spali kuću dok je ona bila u njoj.

- Moj suprug je znao pod uticajem kokaina i alkohola da dođe kući i teroriše čitavu porodicu. Jedne noći sam se probudila i osetila dim. Spustila sam se dole i kuhinja je bila skroz u plamenu. Morala sam da izađem napolje, kuća je izgorela do temelja, otkrila je Carol.

Srećom, Nicki i njena braća Micaiah i Jelani su preživeli jer su spavali kod komšije. Njihova majka je predosećala da bi nešto moglo da se dogodi.

Nicki Minaj

- Bio je jako nasilan. Pretio nam je i držao nas budne po čitavu noć. Deca su se jako plašila zbog njega. Plakali bi dok se on ne bi konačno srušio od alkohola. On ih je i tukao - rekla je Carol.

Slavna reperka je i sama još ranije progovorila o očevom alkoholizmu i nasilnom ponašanju.

- Bojala sam se, jako sam se bojala da bi nešto moglo da se dogodi mojoj majci - rekla je jednom prilikom.

Međutim, nedavno je izjavila da je njen otac otišao na rehabilitaciju kao i da mu je bilo bolje.  Strani mediji su pisali da je 2013. godine više puta uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

U međuvremenu je Carol, kako je otkrila, izbacila Roberta iz kuće. Iako je bio na lečenju i oporavio se, nisu više zajedno.

 

beogradnocu.com