Kolumne, vesti

Kada devojka upozna nekog muškarca, osim načina na koji on razmišlja (i zarađuje) primećuje još neke stvari koje se nalaze na listi njoj najbitnijih muških osobina.

Da bi se zaljubila, ženi nije najvažnije da je muškarac zgodan i lep. Mnogo je osobina koje dame stavljaju ispred toga, a na prvom mestu je mozak. Međutim, nakon što procene da im se dopada muško razmišljanje i ponašanje, na red dolaze još neke stvari koje vrlo lako mogu da “zarobe” žensko srce.

Evo šta po ženskom mišljenju treba da ima savršen muškarac:

Način odevanja
Nije lepo suditi o nekome na osnovu toga šta ima na sebi, ali ljudi to ipak rade, jer je jednostavno i ponekad pomaže u otkrivanju njegove ličnosti. Ukusi su različiti, ali jedno je sigurno – žene baš nisu lude za muškarcima u majicama na kojima pišu stvari poput “nisam ginekolog, ali mogu da pogledam”, kao ni onima koji se oblače kao Pitbull.

Stav
Sramežljivi muškarci koji stoje u uglu neće imati previše uspeha sa ženama, a neće ni oni glasni, iritantni predvodnici čopora koji se čuju čim uđete u prostoriju. Najbolja je neka kombinacija između te dve krajnosti – tip sa stavom koji se ne trudi da bude u centru pažnje.

Higijena
Znamo, nije lako oceniti nečije higijenske navike na prvi pogled, ali na drugi već jeste. Jedan pogled na nokte, zube i generalno stanje muškarca i otprilike znate sa kim imate posla.

Prijatelji
S kim si, takav si – ovo svi znamo, a važi i kada je reč o prepoznavanju dobrog ili lošeg muškarca. Ni najzgodniji tip na svetu neće imati mnogo uspeha sa ženama ako je okružen društvom koje toj istoj ženi nije simpatično.

 

beogradnocu.com