vesti

Baš kao i svaka druga škola, i ova za sponzoruše ima predmete i časove, ali oni su fokusirani na seksualnost i plastične operacije. Svaka žena koja želi da bude sponzoruša i ulovi bogatog muškarca, moći će da upiše školu u kojoj će je to naučiti.

Carla Abonia, 37-godišnja profesionalna sponzoruša, zahvaljujući posebnim veštinama, proputovala je ceo svet i dobila gomilu skupih poklona od muškaraca s kojima se viđala. Muškarci jednostavno nisu mogli da joj odole, a za britanski Mirror priznala je kako takve veze nisu uvek jednostavne. Sposobna Carla odlučila je da udruži snage sa svojim sponzorom Alanom Schneiderom i otvori školu za sponzoruše – Sugar Daddy University u New Yorku.

sugar-daddy-550x664

U ovoj školi  žene će učiti kako da postanu vrhunske zavodnice, a glavni predmeti su seksualnost, razumevanje, velikodušnost, privlačnost i uzajamnost. Ambiciozni par unajmio je takođe i plastične hirurge, stručnjake za veze, kao i finansijske stručnjake koji će držati predavanja.

Iako na sponzoruše društvo gleda s podcenjivanjem, Carla tvrdi da sve žene žele muškarce koji će se prema njima lepo ponašati.

"A tu uskačemo mi – učimo žene kako to da dobiju. Želimo da ih naučimo kako mogu da kreiraju bolje veze koje će dobro funkcionisati u korist obe strane", pojasnila je Carla motive za otvaranje neobične škole. A kako je ona postala sponzoruša?

"Preokret se dogodio jedne večeri kada sam odlučila da prekinem sa čovekom koji je za večeru donosio KFC. Kad bi me poljubio, ostajale bi mi mrvice na usnama. Jedne večeri je otišao i ja sam odlučila da potražim boljeg muškarca za sebe i odmah sam se bacila na istraživanje", priznala je trenutno najpoznatija sponzoruša na svetu.

 

beogradnocu.com