Beograd, Najave, Nova godina, Poznati, vesti

Poznati pevač ACO PEJOVIĆ biće zadužen za vrhunski muzički performans tokom novogodišnje noći a tu je i svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima koja će vam učiniti poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima. Cena po osobi se kreće od 50 eur do 90 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Ono Što Vas očekuje 31. decembra u restoranu Stadion sigurno je sjajna atmosfera koju nikako ne treba da propustite! Rezervišite vaša mesta na vreme i spremite se za fenomenalan doček!

Više informacija o dočeku na Doček nove godine u restoranu Stadion 

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com