Beograd, Najave, Nova godina, Poznati, vesti

Seka Aleksić će za doček Nove godine 2016. nastupiti u Beogradu u hotelu Metropol. Seka će za novu godinu prirediti spektakularan nastup obzirom da njena turneja po inostranstvu, koja još traje, obara sve rekorde posećenosti. Očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Metropol Palace Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima.

Cena po osobi se kreće od 50 eur do 170 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Ono Što Vas u Metropolu očekuje 31. decembra sigurno je sjajna atmosfera koju nikako ne treba da propustite! Rezervišite vaša mesta na vreme i spremite se za fenomenalan doček!

Više informacija o dočeku na Nova godina u hotelu Metropol Palace

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com