Magazin, Razno

Pronašli smo pravo piće za vas!

Vreme je slavlja. Pravi hedonisti već sada degustiraju proverena pića, a mnogi se odlučuju i za nešto novo, kvalitetno, drugačijeg ukusa. Nešto što donosi nova zadovoljstva čulima ukusa.

kibla-henesi-2-e1470409677510

Naime, kuća konjaka Hennessy ove godine objavila je da slavi 250 godina svog postojanja. Vratimo se u Srbiju  pre 250 godina. Malo ko zna da se u Srbiji u to vreme pio radioaktivan element razređivan vodom, kako bi ljudima davao energiju, koji je imao katastrofane posledice. Ovo piće nosilo je naziv Radithor. Baš u to vreme ne tako daleko do Srbije, nastajalo je jedno od najluksuznijih pića današnjice - Hennessy konjak koji je vremenom postao luksuzni svetski brend.

ekipa-2-henesi-1024x685

Do sada Hennessy konjak služio se isključivo vruć, uz sveću i zrno kafe. Tu tradiciju koja već godinama traje nemojte zaboraviti, ali spremite se za nešto potpuno drugačije! Hennessy konjak rashlađen ledom, koji odlično ide u kombinaciji sa kiselom vodom, koka - kolom, pa čak i sprajtom. Dakle, oni koji su navikli na koktele koji već godinama ne menjaju svoj ukus pa čak ni boju, moćiće da uživaju u novom ukusu, a da pri tom piju piće visokog kvaliteta sa dugom tradicijom. Interesantno je da je u konjaku Hennessy uživao i naš istaknuti književnik Borislav Pekić, i mnogi drugi pravi boemi.

dacha-henesi-1024x683

Kompanija LMVH (Louis Vuitton Moet Hennessy) objasnila je njihovim konzumentima, da je njihov konjak podjednako ukusan, rashlađen, uz par kocki leda. Oni koji su probali ovu mešavinu, odlučili su se da će to biti njihov izbor kada je alkohol u pitanju.  Osim o specifičnom ukusu, kompanija LMVH svakako je podjednako posvećena i dizajnu flaša ovog brenda. Spoljnim izgledom boce bavi se višestruko nagrađivani dizajner, koji je za specijalnu priliku dizajnirao flašu na srebrnoj površini koja reflektuje svetlost.

ekipa-henesi-1024x685

Konjak Hennessy pije se obično posle jela. Dobar je spoj sa kvaitetnom cigaretom i crnom čokoladom. S toga, ako ste već ljubitelj alkohola, odlučite se za onaj koji piju najmoćniji ljudi sveta. Budite i vi deo ove luksuzne priče, i uživajte u rashlađenom Hennessy konjaku. Pronađite svoj ukus, i uživajte u provodu kojem će svakako doprineti ova inovacija.