Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Ovog vikenda klub The Tube spremio je klaberima veoma zanimljiv lineup. Dani i Robert, poznatiji kao NTFO spremili su svoj prepoznatljivi tech house zvuk i pokazaće zašto su toliko cenjeni u svetu. Podršku će im pružiti Bokee i Alternativa. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 500 dinara tokom cele večeri. Očekuje vas fenomenalna žurka koju ne smete propustiti!

 

tubesubota

U subotu, vas očekuje još jedno sjajno veče gde će za super atmosferu biti zaduženi DJ MISJAH, X-TRAX i Sale L. Karte se kupuju na samom ulazu i koštaće 400 rsd. Spremite se za još jedan sjajan vikend u klbu The Tube. Vidimo se!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com