Magazin

Otkrijte koji je vaš numerološki broj i saznajte kakve prepreke vas čekaju u februaru i kako da ih prevaziđete, progonoza je koju smo pronašli u Kuriru Stil. U svakom slučaju, ono što se na prvi pogled uočava, to s krize na svim poljima...Naoružajte se strpljenjem, i pažljivo izračunajte svoj broj...
Da biste saznali svoj numerološki broj, svedite datum rođenja na jednu cifru. Na primer, osoba rođena 28.4.1960. godine računa svoj numerološki broj na sledeći način:

2+8+4+1+9+6+0=30, 3+0=3

Otkrijte koji je vaš numerološki broj i saznajte kakve prepreke vas čekaju u februaru i kako da ih prevaziđete.

Broj 1 - Nestabilna porodična situacija

Događaji koji će se izdešavati u vašoj porodici izmoriće vas na kraju meseca. Nesloga i nerazumevanje dobvešće do čestih sukoba između vas i vama dragih osoba. Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, jer ukoliko se ne budete čuvali, mogući su problemi na ovom polju. Gledajte i da se ne upuštate u dokazivanje sopstvenih stavova. Budite fleksibilniji znajući da su svi u pravu sa sopstvene tačke gledišta. Ako sa nekim osobama uopšte ne pronalazite zajednički jezik i ako vas neko jako iritira, sa njima kontaktirajte što manje.

Savet: Nervozom ništa ne rešavate, samo navlačite razne zdravstvene probleme.

Broj 2 - Novčana kriza će vam poremetiti planove

Moraćete da odložite neke stvari koje su povezane sa novcem. Nije rešenje da pozajmljujete, jer ćete se uvući u još veće finansijske teškoće. Moraćete da trošite racionalno, tako što ćete se privremeno odreći nečega. Ako imate partnera, njegovo razumevanje biće vam od velike koristi u ovoj kriznoj situaciji.

Savet: Počnite da uživate u stvarima za koje nije potrebno veliko materijalno ulaganje.

Broj 3 - Napetost i nervoza na poslu

Bićete opterećeni poslom i imati malo vremena za odmor. Potrebna vam je partnerova podrška, u suprotnom može doći do sukoba sa bliskim osobama. Bez obzira na povećane poslovne obaveze, nećete osetiti novčane probleme. Prihvatite situaciju takvu kakva jeste, jer ćete na taj način poštedeti sebe većih sukoba sa nadređenima.

Savet: Svaki trenutak namenjen odmoru iskoristite maksimalno, radeći stvari koje vas ispunjavaju.

Broj 4 - Sačuvajte ono što imate

Oni koji imaju partnera, lako mogu doživeti ozbiljniju krizu, koja može dovesti do raskida. Nemojte preuveličavati probleme i kritične situacije, već, umesto nezadovoljstva i stalne kritike, gledajte partnerove vrline. Prisetite se događaja iz prošlosti, vremena kada ste se voleli. Radujte se što niste sami, kritikujte malo sami sebe i više cenite ono što imate. Slobodni imaju šansu za prolaznu avanturu.

Savet: Potrudite se da se promenite i da greške pronalazite i kod sebe, ne samo kod partnera.

Broj 5 - Razmislite o novoj poslovnoj ponudi

Navike koje ste do sad stekli otežavaju vam odlučivanje onda kada je to važno. Znajte da sve treba probati i ne tražite uvek sigurnost, jer toga nema. Slušajte intuiciju i postupite onako kako vam govori osećaj. Ako vas je strah, ostanite tamo gde ste, ne menjajući ništa. Ukoliko želite novo iskustvo, ne razmišljajte previše, već krenite u nove poslovne izazove.

Savet: Nova poslovna iskustva samo vas mogu obogatiti.

Broj 6 - Planirajte dugoročno

Događaj koji će vas okupirati u ovom periodu ostaviće veliki trag na vašu budućnost. Planirajte na duži ruk, ali budite svesni i da svoje planove možda nećete moći da ostvarite u potpunosti. Prihvatite promene, uživajte u novim izazovima, jer život se i sastoji od svakidašnjih promena.

Savet: Uživajte maksimalno u životnim izazovima, shvatite to kao igru.

Broj 7 - Svađa vas vodi do raskida

Parovi koji su do sad bili u krizi, ako se ne potrude da se pomire, nažlost, verovatno će morati da raskinu, što ih može izložiti neplaniranim troškovima, a podela imovine samo će povećati napetost među njima. Onima koji su živeli skladno i dalje predstoji miran period, ali neplanirane troškove ni oni neće moći da zaobiđu. Ugroženo zdravlje jednog člana vaše porodice doneće vam nemir.

Savet: Budite malo optimista, verujte u čuda i još bolje sutra.

Broj 8 - Zaboravite sumnju i nesigurnost

Ako ste u vezi, bez razloga ćete strepeti, biti nesigurni i nepoverljivi. Oni koji su sami, u ovom periodu će biti zatvoreni u sebe, i dalje bez partnera. Umesto straha i nepoverenja, potrudite se da budete otvoreniji za događaje oko vas. Umesto da se zatvarate u svoj svet, sumnjajući u partnera ili strahujući od novog poznanstva, krivicu tražeći u drugima, analizirajte sebe. Budite oštri i veoma iskreni prema sebi. Samo tako možete promeniti svoj život na bolje.

Savet: Nisu uvek drugi krivi, krivicu u ovom slučaju potražite u sebi.

Broj 9 - Tužna vest o dragoj osobi

Rastužiće vas loša vest o nekome, a još više to što mu ne možete pomoći. Umesto ubeđivanja šta bi bilo dobro za tu osobu, prihvatite i cenite njenu odluku. Budite pored nje ili njega koliko god možete, kao dobar prijatelj ili partner na koga uvek može računati. Toj osobi je potrebna podrška, a ne saveti koji nisu u skladu sa njenim željama.

Savet: Shvatite da smo svi različiti i da iz svog ugla posmatramo sopstvene živote.