Kolumne, vesti

O čemu maštaju jesenji horoskopski znaci?
Javili su u dnevniku da je upravo stigla jesen. Svi bismo se zakleli da je stigla u maju, s posebnim osvrtom na 29 kišnih dana jula, a o letnjem delu septembra nemojmo trošiti reči.
Kad je tako – svak se snalazi kako zna. Tu su maštanja o ljubavi („Zašto kažeš ljubav, kad misliš na seks“) nezamenljiva. Pa da vidimo sta kažu astrolozi o čemu maštaju jesenji horoskopski znaci.

O cemu mastaju jesenji horoskopski znaci.jpg2VAGA: oba pola ovog znaka sanjaju isto. Vaga mašta o ljubavi, često snove primenjuje na javi, jer prosto voli da uživa. Predmet njene mašte može da bude i sitnica (odlazak u novi orijentalni restoran, veče mode, Noć muzeja..), ali će je ona podići na carski pijedestal svojih maštanja! Jer baš tu na nju čeka neko nov, zavodljiv kome je delikatna Vaga zapala za oko, pa upala u misli, srce i naručje, ne nužno tim redosledom.

O cemu mastaju jesenji horoskopski znaci.jpg3ŠKORPIJA: muškarci maštaju o tajnoj ljubavnoj avanturi sa seksepilnom damom koju svakodnevno viđaju u komšiluku ili na poslu. To što ona ni ne sluti da je predmet maštanja, Škorpiju samo dodatno nadahnjuje, a tada je teško odoleti njegovom šarmu. On je već vidi u kožnim čizmama visokih potpetica i bundi. Dobro, i parfemu.

O cemu mastaju jesenji horoskopski znaci.jpg1.jpg4Žena Škorpija mašta o buntovnom, mačo-tipu, odevenog u kožnu, sportsku jaknu i farmerke, čijoj će se volji dobrovoljno i rado potčiniti.

STRELAC: muški predstavnici ovog vatrenog znaka rado i često putuju i o tome maštaju. To mora biti zemlja u kojoj nikad nije bio, a tamo sreće tajanstvenu strankinju, tako intrigantnu da i budan sanja o njoj.

O cemu mastaju jesenji horoskopski znaci.jpg5Mašta da će baš s njom doživeti što nikad nije i da će to iskustvo pamtiti zauvek. Žena žudi za dalekim destinacijama, novim predelima i novim običajima. Može putovati i sama. Mašta o zavođenju beduina dok ispijaju čaj u šatoru u pustinji, o erotskoj igri sa slučajnim stoperom, ali i o nadahnutoj strategiji i igri zavodjenja nekog ko deluje da je van njenog domašaja.

 

beogradnocu.com