vesti

Većina žena kao najveću opasnost on-line upoznavanja ističe strah od toga da će izaći sa serijskim ubicom, a kod muškaraca najveći je strah da će osoba s kojom izađu - biti debela.

Na toj statistici autori ove skrivene kamere bazirali su i svoj društveni eksperiment koji je, budimo realni, dokazao ono što svi već jako dobro znamo - debeljucama nije lako.

Naime, muškarci u videu očekivali su devojku s kojom su dogovorili spoj na slepo putem stranice za upoznavanje Tinder, međutim, kad su stigli na sastanak, tamo ih je dočekala devojka koja nimalo ne liči na devojku sa profilne slike.

Njihove reakcije na njenu debljinu izazvale su različite komentare gledalaca. Dok su ih neki optužili za površnost, oni drugi smatraju kako je prilično licemerno osuđivati ih jer devojka ih je očito obmanula, a deo njih smatra da bi čak i oni koji se kriju iza lažne korektnosti na njihovom mestu učinili isto.

I za kraj, neki su se zapitali i kako je moguće da ni jedan od muškaraca nije primetio da je njena šminka prilično neuverljiva.

Pogledajte i verziju sa muškarcem:

 

beogradnocu.com