Beograd, Najave, Poznati, Razno, vesti

Nakon velikog interesovanja za LIVE nastup Ten Walls-a u Magacin Depo-u, karte za ovaj LIVE događaj meseca biće u prodaji po promo ceni još samo dva dana! Reč je o nastupu jednog od najvećih litvanskih umetnika i producenata – Ten Walls-u, koji u Beograd stiže u petak 6. maja, kada će u Magacinu Depo izvesti jedinstven LIVE act gde će predstaviti svoj nov EQUALIZED album uz  svoje hitove kao što su “Walking With Elephants”, “Sparta” i “Requiem”. Ceo nastup biće ispraćen i njegovim VJ-em koji će jedinstvenim vizualizacijama pratiti njegov performans.
Ten Walls 1

Dođaj će se održati u Magacinu Depo, a ograničen broj karata po promo ceni od 970 dinara trajaće do petka, kada će regularna cena karata biti 1500 dinara, odnosno 2500 dinara za VIP kartu.
Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima DD Tickets-a, Eventim-a i svim Win Win radnjama širom Srbije.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com