Beograd, vesti

Početkom vikenda u Beogradu u hotelu "SQUARE NINE" održano je polufinale izbora za Veuve Clicquot Business Woman Award, a Srbija je od nekoliko kandidatkinja odabrala dve koje će se naći u trci za titutlu najuspešnije dame u regionu.Žiri koji je izabrao finalistkinje bio je sastavlje od tri člana, i to: Natalija Cvetković, potpredsednica i direktorka magazinskih izdanja Adria Media Group, Svjetlana Krčo, suosnivač DunavNET i Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto grupe.

natalija-cvetkovi-jean-baptiste-descours-iz-maison-veuve-clicquot-jelena-mari-carpe-diem-na-a-jokanovi-wannabe-magazin-olivera-stojanovi-mila-litvinjenko-sasha-r

natalija-cvetkovi-podpredsednica-kompanije-i-direktorka-magazinskih-izdanja-adria-media-grupe-534x800

Titule najuspešnijih žena u Srbiji ponele su Olivera Stojanović, direktorka kompanije Absolut time, i Mila Litvinjenko, vlasnica kompanije Aura. Dve dame će se, sa još dve finalistkinje iz Hrvatske i jednom iz Crne Gore, naći u finalu koje se održava 01. decembra upravo u Beogradu.

olivera-stojanovi-mila-litvinjenko-sasha-raisic-moet-hennessy-800x533

olivera-stojanovi-finalistkinja-absolut-time-533x800

mila-litvinjenko-finalistkinja-aura-800x533

Nagrada Veuve Clicquot Business Woman Award osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene Madame Clicquot, a svake godine dodeljuje se uspešnim poslovnim ženama širom sveta.

jean-baptiste-descours-iz-maison-veuve-clicquot-i-jadranko-smokrovi-moet-hennessy-800x534

na-a-jokanovi-jelena-mari-olivera-stojanovi-800x533

Na polufinalnom izboru, pored kandidatkinja viđene su i brojne poznate ličnosti, pa su tako podršku uspešnim damama, između ostalih pružili i pevačica Milena Vučić i glumica Milica Jevtić koja ima jednu od uloga u novom filmu "Stado"

milena-vu-i-534x800

milica-jevtic-534x800

Regionalno finale Veuve Clicquot Business Woman Award (Hrvatska, Crna Gora i Srbija), održaće se 01. decembra, u Beogradu, u lounge-u "TOP OF THE HUB". Nakon toga,pobednica će imati izvanrednu priliku da se druži i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj,u gradu Reims,na kojoj će se okupiti pobednice svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada.
aleksandra-ur-evi-ceo-delata-auto-grupe-iri-534x800
Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com
adria-media-mina-krsti-natalija-cvetkovi-jelena-ivanovi-jelena-todorovi-800x534