vesti

Zadovostvo i zarada - Jedan od najboljih poslova?

Britanka Kara Houlebek (33) iz Linkolna testira seksualne igračke. Ona doživi barem 15 orgazama za otprilike sedam sati posla, a godišnje zaradi oko 19.000 evra, a u kući ima najmanje 2.000 igračaka.

Ove igračke joj šalju kompanije, kako bi svaku od njih ocenila na svom blogu. Kara, majka dvoje dece iz Linkolna, postala je erotska blogerka pre pet godina i svake nedelje provodi sedam sati testirajući igračke. Igračke dobija na kućnu adresu pet puta nedeljno i deo su njenog svakodnevnog života.

Pre nego što je pokrenula ovaj posao, radila je na web stranici koja ocenjuje seksi igračke. Tamo je i upoznala svog dečka Derana (37), koji je radio u njihovoj IT službi.

- Pošto sam i privatno imala veliku kolekciju, došla sam na ideju da počnem da ih testiram. To je divan posao. Ranije sam radila u banci, ali se nikad ne bih vratila tom poslu. Ovako mi nikad nije dosadno - ispričala je Kara.

Otkad se osamostalila pre dve godine dobila je nagradu za najboljeg erotskog novinara godine.

- Prijatelji me traže savet jer ja znam koje su igračke najbolje i gde se mogu najjeftinije kupiti - ponosna je na svoj posao blogerka.

Kara ima dva sina – jednog devetogodišnjaka i mališana od 19 meseci i ne znaju čime se mama bavi, a ona pazi da deca ne vide igračke. Kara živi s dugogodišnjim partnerom Deranom i njegovom majkom, koji kaže da se ne oseća nimalo ugrožen, a čak joj pomaže u testiranju nekih pomagala za muškarce.

- Moj partner ovaj posao ne vidi kao pretnju. Mi smo uvek doživljavali igračke kao začin za seksualni život – nikako kao zamenu. Sada su one deo naših života -  kaže Kara.

 

beogradnocu.com