Poznati, vesti

Atraktivna glumica Katarina Radivojević koja trenutno živi na relaciji Los Anđeles-Beograd, u intervjuu za jedan list, kaže da joj ne pada na pamet da statira u velikim produkcijama, kao i da nikada nije dobila nepristojne ponude od režisera ili producenata.

- U Los Anđelesu sam zimi, kada je sezona snimanja pilot-serija, i kod kuće kada me privuče neki zanimljiv projekat. Možda nisam još ostvarila holivudski san, ali sam se barem pozicionirala na takozvanu svetsku glumačku mapu, kaže glumica.

- To znači da mogu da budem i na Hvaru, a da me neko u Americi s ulogom za mene uvek može pronaći. A nije ni to bilo lako. Ipak sam u Ameriku stigla kao zrela i formirana glumica i tačno sam znala koje su uloge za mene, a to su žene s naglaskom iz istočne Evrope, ali tamnokose. Tako da ne bi bilo nikakve zabune. Objasnila sam i menadžeru da me ne zanimaju statiranja sa zadatkom u velikim produkcijama, nego glumačke role makar i u manjim, jeftinijim projektima – priča Radivojevićeva i dodaje da joj se u karijeri nije dogodilo da joj neko traži seks u zamenu za ulogu. Možda bi mi to pomoglo u karijeri, ali barem mirno spavam znajući da sam sve postigla isključivo svojim radom i zalaganjem, ne koristeći svoje ženske atribute kao prednost – zaključila je Katarina.

 

beogradnocu.com