Ljubav, Magazin

Oprez! Upoznavanje preko interneta ima mnogo loših strana, a ovo su neki od njih...Internet je trenutno jedan od najpopularnijh načina upoznavanja potencijalnog dečka – odmah možeš videti njegove slike, interesovanja, i preko četa obaviti prvih nekoliko razgovora koji bi inače bili neprijatni uživo…

Ali ima i loših strana - tipovi koje upoznaš preko interneta mogu biti u najmanju ruku čudni. Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati online, pomaže ti u tome portal Cosmopolitan. rs.

Čovek od dva slova

Jako ga zanimaš, ali kada ti se javi, umesto lepe uvodne rečenice, napiše samo: “Ej.” Beži od ovakvog tipa – da ima nešto pametno da kaže, rekao bi to odmah. Ovo je očigledno tip koji očekuje da se ti trudiš oko njega, a on će samo uživati.

Čovek od previše slova

Suprotnost ovom koji premalo kaže, je onaj koji govori previše. Na početku moramo da pričamo mnogo o sebi, ali to ne podrazumeva pisma od par hiljada reči u kojima ti govori sve o sebi. Tip koji ti za vreme drugog ili trećeg dopisivanja već počne otkrivati istoriju bolesti svoje prabake je očigledno malo čudan.

Ostavljeni dečko

Njegov cilj nije da pronađe super devojku - njegov cilj je da preboli staru devojku koja ga je povredila. Nije ni to loše, ali pazi se takvih tipova – ako previše priča o bivšoj, očigledno još gaji osećanja prema njoj.

Instant muž

Jedan čet, i već te zove “draga?” Muškarci koji preskaču uobičajeni tok upoznavanja i odmah se ponašaju kao da ste već dugo u vezi su jako čudni, i emocionalno nestabilni.

Dejvid Koperfild

Nakon nekoliko super razgovora, taman kad misliš da je sve baš lepo krenulo – on nestane. Ima ih puno, a svima je zajednička jedna stvar: Dopisuju se sa mnogo devojaka, pa kad im jedna prestane biti zanimljiva, jednostavno nestanu.