Poznati, vesti

Ako ste mislili da su svađe naših poznatih ličnosti vrhunac neukusa i da one ne biraju sredstvo da bi došle do cilja – prevarili ste se. Verovali ili ne, Jennifer Lopez i Eva Longoria se mrze i to baš, baš!

Prema pisanju američkog Stara, J.Lo na sve načine pokušava da preotme Evinog dečka Jose Antonio Bastona, generalnog direktora Televise.

index

Kako je ponovo sama, zbog ljubomore bivšeg dečka, Jennifer se bacila u potragu za novim muškarcem, a američki tabloid piše da se nameračila na Evinog dečka. U prilog tome govori i činjenica da su paparaci 45-ogodišnju latino zvezdu i direktora Televise nedavno fotografisali na večeri, koja je trebalo da bude tajna.

Kako navode izvori, J.Lo je sada sada ranjiva i u stanju je da "sa bilo kim izađe na sastanak", ali razlog zbog koga je odabrala Jose Antonia je vrlo ličan.

Otkako su 2009. godine u medijima završile fotografije na kojima Eva Logoria sedi u krilu tadašnjeg supruga J. Lo, pevača Marc Antonya, pevačica i glumica očima ne mogu da gledaju jedna drugu.

Zato je Lopezova sada odlučila da se osveti Evi. Uskoro ćemo saznati šta će se desiti...

 

beogradnocu.com