vesti

Beogradnocu.com je portal koji se bavi promocijom i razvojem noćnog života u Beogradu, kao svojevrsnog, domaćeg izvoznog brenda. Cilj nam je da beogradski nightlife promovišemo u regionu i Evropi i na taj način privučemo što veći broj mladih iz cele Evrope, budući da smo još 2008. godine proglašeni za nightlife destinaciju broj jedan.

Ekipa beogradnocu.com poziva sve modne kreatore i dizajnere da učestvuju u nagradnom konkursu i da pošalju svoje ideje za jedinstvenu i kreativnu sliku ženskog i muškog modela beogradnocu majice do 1. marta 2015. godine na e-mail adresu konkurs@beogradnocu.com

Idejna rešenja je neophodno poslati u jpg formatu. Najboljih 10 rešenja postavićemo na naš portal na glasanje, a pobedničko rešenje dobija nagradu – poslovno angažovanje u gift shop-u kluba Mr. Stefan Braun.

Konkurs se raspisuje povodom promotivne žurke beogradnocu pod nazivom THE BEST OF BELGRADE, koja će se realizovati krajem marta 2015.godine, a na kojoj će se birati najlepše lice Beograda. Pobedničko rešenje sa potpisom dizajnera, biće štampano na majice koje će na samom događaju nositi 30 najlepših devojaka Beograda, učesnica u takmičenju.

Žurka THE BEST OF BELGRADE je samo jedna u nizu promotivnih aktivnosti koje se odnose na mogućnosti za provod mladih koje pruža Beograd i promociju onoga što je za našu metropolu karakteristično. Poziv za učešće i medijska sponzorstva biće upućena najvećem broju domaćih medija, a sam događaj je jedinstvena prilika da promovišemo i kreativnost naših mladih i neafirmisanih dizajnera, kao i onih koji su nedavno započeli izgradnju svoje karijere.

Budite zajedno sa nama deo promo tima beogradnocu.