Magazin, Show

Australijski duvanski tajkun Travers “Candyman” Bejnon odnedavno se pretvorio u viralnu senzaciju nakon što su mediji otkrili njegov bizarni profil na Instagramu.

Naime, bivši igrač američkog fudbala i model kog neki nazivaju i “australijskim Hju Hefnerom”, proslavio se priređivanjem divljih zabava, druženjem s prekrasnim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarčicama.

Ali, s popularnošću došli su i problemi. Naime, deda i baka njegove supruge Tajše, komentarisali su fotografiju na kojoj Bejnon vodi Tejšu poput psa, rekavši da je “odvratna” i “ponižavajuća”.

Dodali su i da svoje unuke nikad nisu upoznali i da nije normalno da njihova deca odrastaju u istoj kući u kojoj ljudi svakodnevno partijaju goli. Kako bi se opravdao, Bejnon je objavio fotografiju ispod koje je napisao: “Postoji jedna stvar koju cenim više od velikih i najboljih žurki… To su moja deca i moja porodica”.

Naravno, nedugo nakon toga, osvanula je i jedna s desetak polugolih žena kraj bazena. I dok su mnogi bili zgroženi onim što su videli u emisiji “Current Affair”, jedan gost njegovih žurki rekao je: “Skupi automobili, hrana na svakom koraku, pića, devojke…To je fantastično. Sto miliona tipova gleda ovaj show, sede sa svojim ženama i misle da bi voleli da rade isto što i on. Stoga, dobro za njega… Seks prodaje”.