Magazin

Neko je zvezda žurki, neko ipak voli mirnu luku. Proverite kojoj grupi pripadate, prenosimo sa Srbijadanas.

STRELAC
Prava žurka ne počinje dok Strelac ne dođe. Osoba u ovom znaku ima sve predispozicije da bude socijalno - ekstrovertni tip. Na njega uvek možete računati ako treba da se rasplamsa atmosfera. Vatreni znakovi su, generalno, ekstrovertniji, ali Strelčevi posebno vole ples.

LAV
Još jedan horoskopski znak koji će znati kako da podigne atmosferu jeste Lav. Lavovi vole da budu viđeni i vole da im se dive. Zaplesaće u svakoj prilici, a ono što ih posebno raduje jeste teatralan ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu ostavljajući utisak i zabava može da počne.

RIBE
Iako su Ribe daleko zatvorenije od Lavova i Strelčeva, zbog svoje "zavisničke karakteristike" biće idealan partner za zabave koji vas neće ostaviti. Dajte im priliku jer jednom kada se opuste zabaviće sve usamljene i one koji se na zabavi osećaju kao autsajderi.

OVAN
Ovnovi ozbiljno shvataju zabave. Videćete kako se brinu o gostima, proveravaju nedostaje li pića, a duša su zabave jer se ne drže određene grupe ljudi. Vole da pozdrave svae, zabavljaju sve goste, a na taj način dobiju i još dodatnih pozivnica za druge zabave.

VODOLIJA
Vodolija voli da odlazi na zabave i bude okružen ljudima. Nesputani, originalni, obećavaju zabavu i uzbuđenje. Iako možda neće biti "srce" plesnog podijuma, oni će ugodno ćaskati sa starim prijateljima i pridoneti prijatnoj atmosferi.