Magazin, Poznati

Kada su Tajger Vuds i Lindzi Von raskinuli ljubavnu vezu jedna od najboljih skijašica današnjice tvrdila je da je preduga razdvojenost razlog njihovog rastanka. Međutim, istina je nešto drugačija, prenosimo sa Kurir sporta.

Jedan tabloid ekskluzivno otkriva da je tokom jednog perioda njihove razdvojenosti Tajger prevario lepu Linzi i to sa "bezimenom" ženom, kako otkriva njihov zajednički prijatelj.

"Posrnuo je u seksualnom smislu. Lindzi je otkrila za ženu. Uvek je to radio za vreme putovanja. Kao što je bio slučaj dok je bio sa Elin", otkrio je neimenovani prijatelj.

Slavni golfer prevario je Von posle ispadanja s turnira u San Dijegu.

"Morate ga razumeti. Iako to nije u redu, nije baš ni tako pogrešno. On nije oženjen. Ne pije i ne puši. Šta mu drugo preostaje kada sebi ne može priuštiti gubitak? Mora pronaći neko olakšanje. Mnogi muškarci bi zbog toga pili. Tajger se oporavlja seksom. Obično sa lokalnim prostitutkama kojima plati abnormalno velike iznose novca, verovatno da bi ćutale i da htele ponoviti akciju".

Mišel Braun, bivša holivudska prostitutka otkrila je kako joj je Vuds između 2006. i 2007. godine unapred platio 40.000 dolara za šest seksualnih odnosa. Ali ovoga puta uhvaćen je u prevari.

"Kad je shvatio da su ga videli, postao je zabrinut i na kraju je sve priznao Lindzi. To je nešto što nije napravio s Elin. Ovoga puta je priznao. Da, Tajger je opet prevario, ali nije to bilo ni sa kim posebnim. Zaista je želeo da Lindzi bude ona posebna, ali ponovo je uprskao. Ovisan je. Pokleknuo je. Poznavajući ga, on to verovatno ne doživljava kao varanje jer tu nema romantičnih osećaja, samo se rešava stresa", objašnjava golferov prijatelj.

Isto tako otkriva da prijevara nije bio jedini problem koji je skijašica imala s Vudsom.

"Ona je uvek nastojala biti uz njega, ali on je retko sedao u avion kako bi nju bodrio. Veza je dvosmerna ulica, a Lindzi je shvatila koliko je Tajger opsednut samim sobom, igrom, zarađivanjem novca i kontroliranjem svega oko sebe".

Prvi put Tajger je uhvaćen u prevari 2009. godine kada je u javnost isplivao čitav niz njegovih seksualnih odnosa sa prostitutkama, striptizetama, porno zvezdama, a sve iza leđa tadašnje supruge Elin, majke njegove dvoje dece.

Kasnije je u javnost procurelo da je Tajger prevario s ukupno 120 žena, a par se rastao 2010. godine nakon šest godina braka. Predbračni ugovor doneo joj je profit od 200 miliona dolara.