Poznati, vesti

Život nije uvek bio pun sjaja i glamura za neke od najvećih zvezda Holivuda. Naravno, prethodni poslovi poznatih ličnosti se enormno razlikuju od sadašnjih zanimanja. Oni pokušavaju na razne načine da sakriju svoju prošlost, koju verovatno smatraju sramnom. Nije nam jasno zašto se stide toga, jer je očigledno da su i oni sasvim "obični" ljudi koji su morali na neki način da plaćaju račune pre nego što su se otisnuli u slavu.

Moramo priznati, neka zanimanja kojima su se ove zvezde bavile su veoma čudna i neočekivana, pa evo da ih podelimo sa vama:

Bred Pit je radio kao kokoška?!

Brad-Pitt-worked-as-a-chicken-mascot-for-El-Pollo-Loco

Odnosno maskota u kostimu kokoške za fast-food El Pollo Loco. Ko bi reko da je ovaj zgodni i najpoželjniji muškarac u Hollywoodu u prošlosti radio kao pile. Niko! On je svako jutro navlačio ovo pilence na sebe i niko nije mogao da ga prepozna. Za taj posao zna samo nekoliko ljudi, uključujući i vas!

Whoopi Goldberg je radila kao šminker mrtvaca?!

Whoopi-Goldberg

Iako nas uvek nasmeje u svojim filmovima i koliko god je voleli, ona se prilično izdvaja od ostalih, s obzirom na posao kojim se nekada bavila. Mogla je da radi u prodavnici, butiku, nekoj kancelariji, ali ne, njoj je bilo sasvim ok da radi u mrtvačnici i da ulepšava pokojne.

Gene Simmons je bio učiteljica?!

Gene-Simmons1

Odnosno učitelj, ali malo šale nije na odmet. Sećate se njegove rečenice:  "Ko kaže da novac ne može da kupi sreću, onda ne zarađuje dovoljno novca."  Da su roditelji male dece znali da će im učitelj biti slavni heavy-metal pevač grupe Kiss, razmislili bi još jednom. Ali to je bilo pre nego što je Gene Simmons postao slavan i njegovi učenici su se dobro zabavljali sa njim, na šta su sigurno ponosni.

Matthew Mcconaughey je nekada čistio kokošinjac!

Matthew-Mcconaughey1

Imamo još jedan posao sa kokoškama, a ovog puta u pitanju je slavni glumac koji je radio na farmi pilića u Australiji. On je bio na razmeni studenata i trebao mu je novac, a nije mogao mnogo da bira, pa je na kraju morao privremeno da čisti pileći izmet.

George Clooney je radio kao prodavac cipela!

George-Clooney1

Ok, nakon prethodnih zanimanja koja smo naveli, ovo zvuči sasvim obično. Ko zna  koliko je bilo onih srećnika koji su imali priliku da im George Clooney navlači cipelu i daje savete o obuići. Taj par cipela mora da je toliko vredan sada, da ne možete da zamislite.

Christopher Walken je nekada bio krotitelj lavova!

Christopher-Walken1

Upravo tako kako ste pročitali. Iskreno, nismo iznenađeni i možemo da zamislimo ovog fantastičnog glumca kako dresira divlje životinje. On je veoma harizmatičan i čovek jake volje, i bez sumnje je fascinantno gledati kad se ovako tvrdoglava osoba koja nikada ne odustaje gleda oči u oči sa kraljem životinja.

megan-fox

Takođe, kopajući po prošlosti poznatih, saznali smo da je Jay Z živeo od dilovanja droge, Beyonce je prala kosu u frizerskom salonu svoje majke. Reper P. Diddy (Puff Daddy) je ribao toalete u jednom meksičkom restoranu, a Gwen Stefani je čistila podove u Fast Food-u. To su radili i Madonna, Jennifer Hudson i prelepa Megan Fox, koja je svojevremeno reklamirala kafić u kostimu banane. Lady Gaga se skidala do krala i radila je kao plesačica burleske. Ona je rekla da je tada zaradila mnogo više nego konobarisanjem.

 

beogradnocu.com