Beograd, Najave, Razno, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Da li se sećate prethodnog projekta koji potpisuju  Shake Dolls? Projekat koj pomera granice prestoničkog klabinga, žurke za koje slobodno možemo reći da su postale njihov zaštitni znak. Pre nego što vas uvedemo u to šta pripremaju ovog petka 02.09. na splavu Shake 'N' Shake pogledajte kako su izgledale njihove prethodne dve žurke.

Spremite se za nešto još bolje i neverovatnije! Ovog petka 02.09. pripremaju još jednu žurku iznenadjenja. ŽURKA O KOJO SE PRIČA I PRIČAĆE SE! Želja za savršenstvom, perfekcijom. Tu nije reč samo o kontroli, disciplini, držanju svih konaca u rukama. Reč je o prepuštanju, predaji, gubljenju sebe. O oslobađanju iz svojih unutrašnjih zidova, prigrliti ono crno u sebi. Iznenaditi sebe kako bi iznenadio publiku. One su spremne. A vi? Rezervišite svoje mesto na vreme. 

ShakeNShake - devojka - 1

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

ShakeNShake - devojke - 2

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com