Beograd, Kabare 13, Klubovi, Najave, vesti

Kabare 13 je klub koji se po mnogo čemu izdvaja iz bogate prestoničke ponude, a takođe je i omiljeno mesto mnogih poznatih ličnosti. Ovog vikenda predstoji nam spektakularno otvaranje nove, pete sezone u okviru koje Vas očekuju brojna iznenađenja! U petak, 7. oktobra na ovom sjajnom mestu Vas očekuju Lijana Savić i Aleksa Radenković koji će svojim sjajnim nastupom atmosferu dovesti do usijanja i prirediti Vam veče za pamćenje! Drugi dan otvaranja, subota, rezervisana je za Husu Beat Street i Sandru Rešić! Ne dozvolite da propustite ovaj fenomenalan događaj i rezervišite Vaše mesto na vreme!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com