Freestyler, vesti

"Patron Tequila Party" na splavu Freestyler.

Ove srede na splavu Freestyler očekuje vas "Patron Tequila Party", a pored standardno dobrih Bad Brothers-a, odnosno DJ-a Ike i DJ-a Prema,koji će biti zaduženi za muziku, vaši domaćini biće Playboy zečica Una Grujić, kao i Predrag Popović, poznatiji kao Pop TDI.

Organizatori "Patron Tequila Party"-a potrudili su se da splav Freestyler obavezno bude vaše mesto za izlazak ove srede. Najpopularniji radio voditelj u Srbiji, najbukiraniji DJ-evi urban/hip hop orijentacije na našim prostorima i devojka koja je osvojila Evropu svojim performansom u martini čaši, samo su deo onoga što ćete moći da iskusite na "Patron Tequila" žurci.

freestyler

Slikano na Splav Freestyler

Ukoliko uživate u mash-up stilu, kombinaciji žanrovski različitih numera, po kome je muzički dvojac DJ Ike i DJ Prema posebno poznat, ovo je žurka koju definitivno treba posetiti. Čak i ako ne preferirate ovakvu muziku, za vaš nezaboravan provod pobrinuće se Una Grujić, model i Playboy zečica koja je krasila naslovnice srpskog, hrvatskog, argentinskog, brazilskog i meksičkog izdanja časopisa Playboy.

Ko uspe da se oporavi od Uninog performansa na "Patron Tequila Party"-u, na splavu Freestyler do kraja nedelje može posetiti i sledeće žurke: u četvrtak, 4. Jula, House veče - DJ Nikola i DJ Yabba, petak, 5. Jul, rezervisan je takođe za House veče, a u subotu, 6. Jula, za muziku biće zaduženi DJ Mirko i DJ Meex.

freestyler

Slikano na Splav Freestyler

Za "Patron Tequila Party", ali i za druga dešavanja na splavu Freestyler, rezervacije možete izvršiti na dva načina - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com