Najave

Još nekoliko dana je ostalo do “New Divas” festivala, a glavna zvezda Indila, inače ljubitelj srpskog jezika, kinematografije i muzike, je izuzetno uzbuđena zbog koncerta u Beogradu i smatra ga posebnim iskustvom. Pevačica senzualnog glasa otvoriće koncert svojim velikim hitom „Derniere Danse“, a u razgovoru sa našim medijima kaže da je veoma vezana za Srbe i da je zbog dolaska u Beograd počela da uči naš jezik. Sa srpskom kulturom ju je upoznao naš gitarista Nenad Gajin, za koga smatra da je sjajna osoba i jedan od najboljih gitarista za koje zna, koji će zajedno sa njom nastupiti na sceni Kombank Arene.
Koncert će upotpuniti i peščani šou art studija “zAnima”, umetnički performans slikara koji slika peskom na osvetljenoj površini stola, kreirajući uživo umetničko delo. Stvaranje različiih likova koji su povezani u jedinstven peščani film pomoću ideje, sadržaja i kompozicije pratiće izvođenje jedne od sjajnih balada mlade Nevene Božović, a publika će imati retku priliku da u peščanoj predstavi uživa i u toku pauze između izvođača festivala.
Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu Indilu, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva, u okviru novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene.

Ulaznice za po cenama 2550 i 3550 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.