Kolumne, vesti

Iako se većinom daju saveti posebno muškarcima, a posebno ženama - na šta treba da paze kad izlaze s osobom koja im se sviđa, postoji i pet univerzalnih pravila.

Ako ćete se baciti na proučavanje saveta stručnjaka za muško-ženske odnose i ljubavne veze verovatno ćete i sami vrlo brzo uočiti da se neke stvari provlače kod svih, i da su neutralne što se tiče polova. Prihvatite to kao činjenicu da je dobar savet jednostavno dobar savet, bez obzira kome je upućen.

Evo pet najvažnijih saveta za izlaske, koje jednako mogu primenjivati i muškarci i žene:

1. Budite otvoreni prema svemu.

2. Nemojte istraživati partnera pre prvog izlaska. Posle možete videti šta vam kaže Google, ali nikako se ne upuštajte u kopanje po biografiji te osobe pre nego što se vidite.

3. Izbegavajte razgovore o bivšim partnerima i prošlim vezama.

4. Budite iskreni u vezi sebe - šta jeste i šta želite. Iskrenost je uvek najbolja, kakva god da je. Nikad nije dobro započeti vezu koja se temelji na lažima ili lažnim očekivanjima.

5. Završite sastanak u iščekivanju. Nemojte predugo biti zajedno, odati previše toga i pokazati sve što umete. Ostavite nešto i za drugi put...Bolje je da i druga osoba čeka i iščekuje.

 

beogradnocu.com