Kolumne, vesti

Bilo da ste poslovni čovek koji nosi elegatne, kožne torbe, ili ste malo opušteniji pa volite da nosite običan ranac, ovih pet stvari moraju da budu uvek uz vas...

MOBILNI TELEFON

Danas ništa ne može da se završi bez ove jedinstvene sprave, s'toga nema potrebe ni da objašnjavamo zašto zauzima prvo i najvažnije mesto na listi.

PRENOSIVI PUNJAČ

Koliko puta ste se do sada našli u situaciji da vam je baterija na izdisaju? Taj momenat kada vam vaš pametni telefon pokazuje 4% baterije stresan je sam po sebi, a da ne govorimo o  situaciji ako čekate neki mail ili bitan poziv. Zato uložite u prenosivi punjač i neka bude uvek uz vas.

NOVČANIK

Najgora stvar je kada vam se zgužvaju novčanice ili, još gore pocepaju. Zato nemojte držati novac bez ičega u džepu. Uložite u kvalitetan novčanik i neka uvek izgleda uredno!

PREZERVATIV

Bili vi avanturista ili ne, ukoliko ste slobodni ili ne planirate još uvek potomstvo sa svojom partnerkom, prezervativ je obavezan. Kako zbog zdravlja, tako i radi sigurnosti.

KVALITETNA HEMIJSKA

Ok, živimo u digitalnom dobu i ne treba vam ništa ukoliko je vaš telefon pun, ali ukoliko nas niste poslušali i kupili prenosivi punjač velika je verovatnoće da će vas baterija telefona u nekom trenutku izdati. Ali, ako imate svoju olovku pored sebe, ti problemi će nestati.

 

beogradnocu.com