Razno, vesti

Petak veče, idealna noć za izlazak.

Već je deset sati i trebalo bi da se nađete sa društvom za pola sata. Hvata vas panika. Devojke: tuširanje, depiliranje, feniranje, krema, šminka, lakiranje noktiju, parfem i na kraju najteža stvar - oblačenje. Došli ste do tačke kada u vašem ormanu nema apsolutnno ničega što biste mogli da obučete. Opet vas hvata panika. Ni uz jednu majicu se ne slaže ta vaša omiljena suknja. Farmerke nisu prikladne, a nijedna haljina vam ne stoji dobro. Dogodio se pravi niz problema koji ozbiljno prete da vam upropaste izlazak. Ova scena vam je verovatno poznata, i tačno je da je približnija ženskom spremanju za izlazak, međutim i muškarci imaju slične probleme. Brijanje, frizura i odabir garderobe znaju da traju satima. Svi žele da u izlasku pokažu svoje najbolje izdanje, ali, da li im to uvek polazi za rukom?! U klubovima viđate devojke skladno obučene, ali zarad tog top izgleda one moraju da trpe zastrašujuće tesne farmerke, previsoke štikle koje ponekad puknu, pa devojka bez po muke padne vama pred noge. Muškarci, s druge strane uvek biraju komotne stvari. Alfa mužjaci u preuskim farmerkama i košuljama sa "Versace" ili "D&G" falš znakom, pravi su primer za izbegavanje.

petak vece u kafani

Sve to spremanje, uglavnom se radi da bi i muškarci i devojke privukli pažnju. Međutim odelo nikada nije smuvalo devojku, nego to radi šarm, lepota, atmosfera, a često i novčanik. Ako će vam odeća dati samopouzdanje to je ok, ali ne preterujte! Momci i devojke u inostranstvu mnogo su fleksibilniji, pa možete videti ljude u šortcevima i japankama kako se ludo provode.

Naši fotoreporteri su slikali svako veče u skoro svim prestoničkim klubovima i mi smo izabrali nekoliko "primeraka" čiji stajling govori šest jezika. Međutim ne opterećujte se previše jer kada se popije par šarenih koktela garderoba se uopšte ne primećuje i ne pamti. Setite se Balaševićevog stiha "Od nakita je nosila jedino oči, i ja sam u tom trenutku uzalud tražio reč koja bi ih objasnila" i opustite se i pravac grad.

 

beoradnocu.com