vesti

Pobedićemo u ovoj utakmici života - zajedno!

Do pre mesec dana, Kombank Arena je bila puna navijača, igrača, sportskog duha, ekipa, a na parketu su se vodile žestoke borbe timova, pa i na tribinama.

arena

Ovde smo gledali utakmice završnog turnira ABA lige, velike borbe Partizana i Crvene zvzede, a sad je Kombank Arena mesto na kome će nekoliko hiljada ljudi imati svoj dom nekoliko dana. U ovim halama su sad smešteni evakuisani ljudi, koji igraju najbitniju utakmicu u svom životu!

arena

Iako su se u Beogradskoj Areni, do pre samo nekoliko nedelja organizovali i koncerti, sad je slika hale potpuno neverovatna! Parket je ispunjen dušecima, a tribine stvarima i odećom.

arena

Posle katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju, skoro svaki objekat u Beogradu je promenio svoju ulogu. Postala su utočišta za hiljade evakuisanih ljudi. Veliki broj volontera i psihologa sve više radi sa najmlađima koji su ugroženi kako bi što lakše prevazišli šok zbog nedaća iz Obrenovca, Lazarevca, Bariča, Umke... Tu je bio jedinstveni klovn Žarko koji je došao iz Crne Gore i izmamio mnogo osmeha.

arena

Takođe, i mladi volonteri koja su deca mnogo zavolela i od kojih se ne odvajaju. Ne zaboravimo i najmlađeg stanovnika Obrenovca, jednomesečnog Nenada, koji je raznežio sve prisutne u Areni, a nakon tragičnih događaja je na sigurnom i u rukama roditelja.

arena

Pružite i vi pomoć žrtvama poplava! Ostavite podatke na [email protected]. Ovaj meč ćemo dobiti - zajedno!

 

beogradnocu.com