Magazin, Život

Prvi besplatni javni fitnes trening održan je u subotu na južnom platou Kombank Arene, a Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador i Urban Fitness trener priredila je trening sa puno iznenađenja za 50 vežbača.
Uz mnogo dobre muzike i pozitivne energije ljubitelji fitnesa i treninga na otvorenom pomerali su svoje granice izdržljivosti i radili različite intezivne vežbe u kratkim intervalima, koje su bile raspoređene na 10 stanica. Treningu je prisustvovao i Dejan Petrović, pobednik Serbian Throwdown-a u CrossFit-u, a svi zajedno odradili su funkcionalni trening u kome je bilo dosta čučnjeva, lus-eva, iskoraka, trbušnjaka, sklekova, a sve to kombinovano sa trčanjem.

trening
Nakon treninga više vežbača isprobalo je nove ZPump Fusion patike kako bi testirali svoju brzinu na poligonu sa preprekama (ležeće merdevine, čunjevi i trčanje unazad). Troje najbržih u muškoj i ženskoj kokurenciji osvojilo je vredne Reebok nagrade.
Novi Reebok Urban Fitness treninzi biće održani 24. maja na letnjoj pozornici Topčidera, 7. juna na Kalemegdanu Gornji grad i 20. juna u Hangaru Luke Beograd. Prijavljivanje za treninge moguće je preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani: www.facebook.com/djaksportskaoprema.
Datum i vreme narednih treninga:
Nedelja, 24.05. od 10:30h Beograd, Topčider letnja pozornica (Blizu Miloševog konaka)
Nedelja, 07.06. od 10:30h Beograd, Kalemegdan, Gornji grad (kod Pobednika)
Subota, 20.06. od 10:30h Beograd, Hangar Luke Beograd

trening