Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Slikano u klub Bitef

Počinje leto u Bitef-u uz Makao bend.

Šesta sezona letnje scene klub Bitef nastavlja sa tradicijom najboljeg provoda u gradu, već u petak, 17. Maja kada je zakazano otvaranje bašte na najlepšem mestu u gradu. U srcu Beograda i najlepšoj oazi centra grada, na Kalemegdanu, prvi dan vikenda označen je kao početak lude letnje sezone koju otvara niko drugi do Makao bend. Ovaj bend opravdava potpis kluba u kome piše "The finest live music in town"!

Klub Bitef Summer Stage je centar najbolje klupske live svirke u gradu i domaćin velikih svetskih i domaćih imena jazz, soul, funk, pop muzike! Ovoga leta zakazani su nastupi velikih zvezda: Masimo Savić, Zvonko Bogdan, Vlatko Stefanovski, Natali Dizdar, a u pripremi su i velika iznenađenja kada su inostrani gosti u pitanju. Planirano je da se koncerti održavaju četvrtkom, a vikendom će i dalje nastupati najbolji klupski bendovi poput Makao benda, Perpetuum Mobile, St. Louis, Betty Boom, The Gift i TomGun TopCruise.

nensi makao

Slikano u klub Bitef

Pored ludog noćnog provoda, letnja bašta će raditi tokom celog dana. U najlepšoj beogradskoj oazi možete da se sunčate uz jutarnju kafu, da ćaskate sa prijateljima i predveče organizujete romantični sastanak uz vino i prelepi pogled. Kada padne mrak tada je sve dozvoljeno, pa možete da se opustite i prepustite najboljoj živoj muzici. Klub Bitef je prilagođen svakom ukusu i gostima svakog uzrasta, pa budite sigurni da je ovo mesto idealno i za vas. Očekujemo vas već na otvaranju koje neće proći bez fotografa sajta www.beogradnocu.com koji će zabeležiti baš svaki minut vašeg uživanja i ludog provoda u sred Kalemegdana.

 

beogradnocu.com