Magazin, Zanimljivosti

Evo šta obrve govore o vašem muškarcu. Saznajte pomoću njihovog oblika i gustine s kim imate posla. Stručnjaci tvrde kako neke naše fizičke osobine mogu mnogo da otkriju. U to ubrajaju i muške obrve, koje, navodno, otkrivaju mnogo toga, prenosimo sa sajta Kurira.

Debele i uglate

Energičan muškarac koji ima veliko srce. Darežljiv i brižan i uvek će stati iza svojih uverenja. Privatnost, kao i osećaje voli da zadrži za sebe. Ima vrlo snažnu seksualnu energiju.

Debele i ravne

Reč je o muškarcima od poverenja koji je jak na rečima. Voli moć i uživa u svom uspehu koji ovakvim osobama ne manjka. Mana im je tvrdoglavost koja, uz odgovarajući "alat" može lako da bude ublažen. Brižni su i zavodljivi.

Debele i zaobljene

Uporni i moćni muškarci koji vole da budu u pravu. Rođeni su vođe, ali njihova suprotna osobina je darežljivost i dobrota. Najčešće su vrlo duhovne osobe. Vole da istražuju i uče, a prema ženama su ponekad rezervirani.

Tanke i zaobljene

Ovaj oblik opisuje sanjare i boeme koji veruju da je sve moguće. Vole porodicu i decu i vrlo su osećajni i brižni. Teško se zaljubljuju, ali kada zavole, vole celim srcem. Mala mana im je brzopletost.

Tanke i uglate

Reč je o vrlo osečajnim muškarcima. Vredni su i radišni, ali ponekad i neodlučni, što im može predstavljati problem. Žene ih smatraju zavodljivim i privlačnim. Bez obzira na izgled, verni su i odani partneri.

Tanke i ravne

Reč je o vrlo osećajnim muškarcim. Brižni su i pažljivi i porodicu uvek stavljaju na prvo mesto. Savršeni partneri i nežni ljubavnici. Ponekad mogu biti neodlučni i nesigurni u čemu će uvek potražiti pomoć partnerice ili druge bliske osobe.