Holivud, Magazin, Razno, vesti

Kendrik Lamar, dobitnika nagrade Gremi, podigao je na noge Los Anđeles kroz posebnu vrstu nastupa: pokretni koncert.

Kendrik je podstakao 100 trkača na  #GETPUMPED akciju za neobičnu trku kroz spektakularne ulice Los Anđelesa, dok je izvodio set svojih pesama na posebno prilagođenom kamionu.

Slavljen zbog svoje energije, moćnih i dimaničnih nastupa, Kendrik je obezbedio živu muzičku podlogu kao podršku trkačima, a nosio je nove revolucionarne Reebok ZPump Fusion patike. Stvoren je upečatljiv konvoj  ispred koga je išla policija, a bili su okruženi kamerama i gledaocima, koji su pristizali iz celog grada. Čak je i saobraćaj zaustavljen i velika masa se okupila tokom Kendrikovog  nastupa, donoseći pokret, energiju, strast u zaista jedinstvenu atmosferu na ulicama Los Anđelesa.

kendrik

“Reebok  i ja delimo isti cilj da inspirišemo druge, tako da je bila savršena ideja da se ljudi nadahnu dobrom muzikom i fitnesom– nastupajući na tako jedinstven način, stvarajući realno iskustvo i ohrabrujući ljude da trče mojim rodnim gradom, LA-om. Partnerstvom sa Reebok brendom uvek želimo da uradimo nešto više što će motivisati ljude i to je primer kako se udružujemo da napravimo nešto posebno” rekao je Kendrik Lamar.

kendrik

Kroz novu i jedinstvenu komoru ispunjenu vazduhom koja okružuje i prilagođava se stopalu, ZPump Fusion patike predstavljaju revolucionarni nov pristup Reebok legendarnoj Pump tehnologiji i nov osećaj komfora za sve trkače.

Reebok poziva na #GETPUMPED na društvenim mrežama. Uz ovaj hashtag može se podeliti ZPUMP  iskustvo.

Reebok ZPump Fusion na raspolaganju je i u Srbiji, a više informacija o modelima i prodajnim objektima može se  pronaći na linku reebok-zpump-fusion.rs.

Lamarov novi album  “To Pimp A Butterfly” može se nabaviti širom sveta, u izdanju Dawg Entertainment.

publika