Poznati, vesti

"Ice bucket challenge" je potpuno zarazio svet poznatih!

Nema ko nije prihvatio ovaj ledeni izazov, a sada se svakog dana konstantno povećava broj ljudi koji se polivaju kofom ledene vode. Na red je stigla i "mala od skandala", popularna pevačica Jelena Karleuša.

jk

Jk je sinoć prošetala crvenim tepihom na zatvaranju 20-og Sarajevo Film Festivala, a po povratku u Beograd na aerodromskoj pisti, prosula je punu kofu hladne vode na svoju glavu.

- Prihvatam Ice Bucket Challenge od lidera Čedomira Jovanovića i drage Stanije Dobrojević. Ja nominujem budućeg predsednika, po mom skromnom mišljenju, Ivicu Dačića, Svetlanu Ražnatović, sigurna sam da neće prihvatiti i mog supruga Duška Tošića. - rekla je Karleuša pre nego što se polila ledenom vodom.

Diva je na sebi imala dugu, crnu Versace haljinu, koja je na kraju večeri bila potpuno mokra.

"Ledeni izazov" pokrenut je nedavno u sklopu borbe protiv smrtonosne bolesti amiotrofična lateralna skleroza (ALS). Poznati svojim učešćem u toj akciji doniraju i novac, a takođe i izazivaju osobe da učine isto u roku od 24 sata. Takvim pozivima već su se odazvali brojni poznati sportisti, među kojima su i Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Dejvid Bekam, Nejmar, kao i glumci, javne ličnosti, ali i obični građani.

 

beogradnocu.com