Magazin, Život

U okviru kampanje „dm u službi žena“, lansirana je inovativna aplikacija koja omogućava svakoj ženi testiranje različitih boja kose, pre nego što se odluči na promenu.

Promocija aplikacije, u organizaciji Kompanija dm drogeriemarkt, održana je pre nekoliko dana u prepunoj, dm prodavnici, u centru Beograda.
Na prezentaciji ovog korisnog i inovativnog proizvoda, o aplikaciji su govorile predstavnice dm-a, a o novim trendovima u oblasti kozmetike i nege kose urednice magazina: Joy, Hello, Blic žene, Glorije, Lepote i zdravlja, Moje kose, portala Super žena B92 i onlajn magazina WannaBe.
Sama aplikacija urađena je verno i daje priliku ženama da, pre odlaska kod frizera, utvrde da su učinile dobar izbor na vrlo jednostavan način – fotografišete se i menjate svoju boju kose dok ne dođete do boje koja vam savršeno pristaje. Aplikacija je dostupna na Google Play pod nazivom dm Srbija i može se preuzeti besplatno.
Kampanja pod nazivom „dm u službi žena“, ima za cilj da ženama olakša izbor kozmetike, uštedi vreme i omogući da na lakši i jednostavniji način kreiraju sopstveni stil, bez rizika i prethodnog eksperimentisanja.

prodavnica

Osluškujući pažljivo njihove potrebe, kompanija dm pronašla je pregršt rešenja, kako da zaista bude u službi žena i tako je, kao produkt prvog dela kampanje, nastala i ova aplikacija, koja omogućava da proverimo da li smo lepše kao crnke, crvenokose, plavuše ili brinete, pre nego što svoju želju za promenom zaista i realizujemo.
U nastavku kampanje, dm drogeriemarkt, priprema još iznenađenja, koja će biti usmerene ka zadovoljstvu naših dama. U eri tehnologije, izazovima 21. veka i svim obavezama koje su stavljene na teret modernoj ženi, kampanja poput ove može značiti samo suštinsko razumevanje potreba nežnijeg pola.