vesti

S ponosom možemo da kažemo da je portal beogradnocu.com zvanično dostigao preko MILION poseta u septembru mesecu.

Naš portal je prva profesionalna kompanija koja se bavi prezentacijom kompletnog noćnog života Beograda. Pokrenut je kao nezavisni portal, koji za cilj ima da na jednom mestu svojim informativnim i zabavnim sadržajima, privuče korisnike interneta. Preko nas možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju u svakom beogradskom noćnom klubu, splavu, kafani, kafeu, restoranu i hotelu. Preko nas jednostavne možete da iskusite najkvalitetniji noćni provod u Beogradu!

Portal beogradnocu.com, koji je počeo sa radom u januaru 2013. godine, za kratko vreme je privukao veliku pažnju kako Beograđana, tako i čitalaca iz zemlje i sveta.

Tim sajta beogradnocu.com čine mladi i kreativni ljudi, koji svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom rade na povećanju kvaliteta portala.

Takođe, naš tim fotografa i programera radi na projektu koji do sada nije viđen na ovim prostorima.

Android aplikacija

Budući da veliki broj čitalaca sajtu beogradnocu.com pristupa putem mobilnog telefona, napravili smo aplikaciju za Android, koju možete potražiti besplatno preuzeti na sledećem linku:

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.beogradnocu

Takođe, uz pomoć ove aplikacije možete izvršiti rezervaciju u svakom beogradskom noćnom klubu, splavu, kafani, baru, striptiz klubu, kafeu ili restoranu, veoma jednostavno.

Veliku zahvalnost dugujemo svima koji su u proteklom periodu prepoznali naš trud i rad. A naročito se zahvaljujemo vama, našim čitaocima, jer nam svakog dana ukazujete veliko poverenje.

Hvala što nam verujete, pratite nas i dalje uvek i svuda, i budite u toku sa najnovijim i najzanimljivijim vestima i događajima u Beogradu.

Trudićemo se da u narednom periodu budemo još zanimljiviji, ažurniji, i efikasniji.

Tim portala beogradnocu.com

 

beogradnocu.com