Kolumne, vesti

Zaposleni u kompaniji Google otkrili su broje prednosti koje im pruža rad ovde. Pogledajte koje su!

Posao u Google-u je jedna od najtraženijih pozicija u kompletnoj tehnološkoj industriji. Pored impresivnog radnog prostora, Google svojim zaposlenima daje i druge pogodnosti, koje su fantastične!

Besplatna hrana i grickalice – Zaposleni u Google-u se izuzetno dobro hrane i kompanija im nudi zdrav i raznovrstan doručak, ručak, pa i večeru ukoliko rade do kasno i to potpuno besplatno. Tu su i brojni barovi sa sokovima i kafom širom kampusa.

g3

Zaposleni imaju utisak da žive u budućnosti – Zbog toga što je Google jedna od vodećih tehnoloških kompanija na svetu, nije iznenađenje činjenica da su zaposleni konstantno izloženi novim tehnologijama, tako da unapred znaju kako će "izgledati budućnost".

g4

Zaposleni u kampusu imaju besplatan prevoz do posla i kući – Iako su Google-ovi autobusi naišli na neodobravanje žitelja San Franciska, oni su i dalje neverovatan resurs za zaposlene. Svi autobusi imaju WiFi, tako da zaposleni mogu da se opuste, ali i završe svoje poslovne obaveze pre nego što stignu kući.

g2

Životinje su dobrodošle – Svi zaposleni u Google-u mogu da dovedu svoje ljubimce na posao.

g9

Google se brine o generalnoj sreći i dobrostanju zaposlenih – Zaposleni mogu da daju “kredite za masažu” kolegama nakon dobro obavljenog posla. Ovi krediti mogu se iskoristiti za besplatnu jednočasovnu masažu.

g8

Novi roditelji dobijaju zasluženu pauzu – Normalno je da u SAD-u majke odsustvuju sa posla i do 6 nedelja nakon porođaja, ali u Google-u i novi očevi dobijaju 6 nedelja plaćenog odsustva, a mame 18 nedelja. Google novim roditeljima čak daje i poseban bonus kako bi im pomogao sa novim troškovima. A kada se roditelji vrate na posao, postoje besplatna obdaništa za decu. Ovakav tretman novih roditelja u SAD-u je izuzetno redak.

g7

Zaposleni imaju besplatne fitnes časove i ohrabruju se da se pridruže timskim sportovima

g6

Zaposleni mogu da dobiju dodatne slobodne dane da se posvete svojim strastima – Pored odmora, Google zaposlenima nudi dodatne prilike da iskuse život van posla. Oni mogu da uzmu i do 3 meseca neplaćeno pod posebnim okolnostima.

g

Kad radnik Googla premine, njegovo osiguranje i akcije, kao i pola plate narednih 10 godina, plus 1000 dolara mesečno za svako dete koje ima.

g5

Radnici takođe imaju mogućnost raznih usluga preko kompanije: Hemijsko čišćenje, menjanje ulja, auto pranje, iznajmljivanje DVD-a, popravku bicikli, šišanje, pranje veša i ostalo.

Da li bi želeli da radite u ovakvoj neverovatnoj kompaniji?

 

beogradnocu.com