Magazin, Poznati

Rundek Cargo Trio predvođen Darkom Rundekom, legendarnim vođom kultnog "Haustora", sledeće nedelje će predstaviti novi singl "Don Juan", a već sada možete poslušati njegovih početnih 25 sekundi. Singlom „Don Juanom“ najavljuju novi album koji izlazi u maju!

Od poslednjeg singla Rundek Cargo Trija prošlo je više od godinu i po, nije ih bilo neko vreme na sceni. Poslednjih meseci u studiju dovršavaju novi album koji će nositi naziv „Mostovi“.

"'Mostovi' nam donose svež i nešto drugačiji zvuk od albuma 'Plavi avion'. Darka Rundeka, Dušana Vranića i Isabel Catala inspirisao je boravak na Jadranu, ali u njega su utkani mnogi stvarni i nestvarni itinereri – od Indije do Francuske, od Švedske do svemira...", navodi zagrebački Menart.

Neverovatno uzbudljivo studijsko izdanje ugledaće svetlo dana početkom maja, a do tada ćemo uživati u novom singlu „Don Juan“ (čita se Don Žuan), koji je inspirisan delom klasične svetske literature „Don Juan“. Za istoimenu plesnu predstavu Rundek Cargo Trio pravio je muziku i nastupao u njoj krajem 2014. godine. (foto Sanda Hržić)