Najave

Hor Viva Vox je objavio novi spot, za obradu pesme By the Way grupe Red Hot Chilly Peppers.

Koncert u Kombank Areni je 8. maja, a ceo kontigent karata po ceni 2100 dinara je rasprodat.

Viva Vox je u okviru priprema za koncert objavio spot za obradu pesme “By the Way” grupe Red Hot Chilly Peppers, i to u ekskluzivnoj MTV premijeri. Beogradski hor nam je omogućio da zavirimo u njihov svet i otputujemo sa njima do Njujorka i Pekinga. Scene sa turneja, sa Velikog kineskog zida, sa aerodroma i iz autobusa, iz bekstejdža i sa nastupa, pričaju o dugom putu koji je ova mala grupa entuzijasta morala da prođe da bi stigla do Kombank Arene.
Za zvuk pesme “By the Way”, kao i za zvuk albuma koji je Viva Vox nedavno izdao za Mascom Records, zaslužni su muzički producenti Mićun Jauković iz Attic studija i član hora Ivan Propadović, kao i aranžer Boris Balunović, a za izgled spota Andreja Radosavljevići Igor Oršolić, mnogobrojni saradnici i sami članovi hora.

„Želeli smo da na poseban način obeležimo desetu godinu rada hora, a ima li boljeg načina od izdavanja prvog albuma i održavanja koncerta u Areni? Ovim smo želeli da se zahvalimo svim slušaocima koji nas prate još od koncerata u zemunskom Domu Vazduhoplovstva, kao i svim pevačima koji su prošli kroz hor i pomogli mu da postane ovo što danas jeste. Nadamo se da će naš album prvenac i koncert u Kombank Areni biti dokaz da u Srbiji može da opstane i drugačiji doživljaj muzike od onog koji preovladava“, izjavila je Jasmina Lorin, dirigent hora Viva Vox.
Uprkos dugoj karijeri i mnogobrojnim održanim koncertima, za predstojeći nastup veruju da će biti sasvim drugačiji od svih prethodnih. „Činjenica je da smo do sada već imali iskustva sa značajnim i velikim scenama, ali koncert u Areni će biti sasvim novo iskustvo za nas. Prvenstveno tehnički, jer ovo je prvi put da se nećemo mi prilagođavati sceni, već scena nama i izuzetno se radujemo tome. Tehničko osoblje je već u nedelju ušlo u Arenu. Sigirni smo da će uraditi odličan posao i da će sve biti spremno za generalne probe u četvrtak i petak, kao i naravno za koncert u subotu. Zbog veličine prostora i udaljenosti od publike, imaćemo platna na kojima će gledaoci moći u krupnom planu da vide pevače, ali i profesionalne igrače i zanimljive video materijale koje smo pripremili posebno za ovaj koncert. Nije isključeno ni da će biti pirotehnike i specijalnih efekata“, izjavila je Jasmina Lorin, dirigent hora. Iako su sve karte po ceni od 2100 dinara rasprodate, ukoliko požurite na svim prodajnim mestima Eventima i dalje možete da nabavite karte koje koštaju 1200, 1700 i 2500 dinara.