Magazin, Poznati

Na Dan Zemlje, 22. aprila, brend Legend World Wide je u prostoru restorana Mala fabrika ukusa predstavio sve novitete svog asortimana u sezoni proleće/leto 2015.

Smatrajući da je planeta Zemlja naše jedino bogatstvo i da svi zajedno moramo uložiti enrgiju kako bismo očuvali prirodna dobra ovaj poznati modni brend nas je podsetio da je jedna od najvažnijih stvari u kojima svi moramo učestvovati recikliranje. Smatrajući da jeans pripada kategoriji materijala koji se mogu reciklirati i koristiti za nove proizvode ove godine je pokrenuo novu akciju reciklaže – BIRAM DA RECIKLIRAM.

Kroz akciju kupci se pozivaju da “vrate” stare modele Legend jeansa i ostvare popuste na kupovinu novog. Najoriginalnije poruke/odgovore na pitanje: Zašto recikliram i šta bih želeo da napravim od svog starog jeansa? Legend World Wide će nagraditi originalno recikliranim poklonima. Akcija traje do 30.aprila 2015. godine.

revija

Promocija brenda Legend World Wide privukla je veliku pažnju medija, a među brojnim medijskim ličnostima bili su: Ivan Mihailović, Nigor, Ana Stanić, Tijana Dapčević.

Po ugledu na svetske modne brendove “Legend World Wide” je svoju ponudu farmerki unapredio novim džinsom vrhunskog kvaliteta.
Predstavljajući poseban materijal - Selvedge, trenutno najaktuelniji među jeans “ovisnicima”, Sanja Marković, direktorka marketinga brenda Legend World Wide je sve prisutne upoznala sa specifičnim karakteristikama ovog materijala.

Selvedge se karakteriše kao materijal koji ima uže, gušće tkanje od drugih denim materijala. Veća gustina daje ovom materijalu veću jačinu, a njegov poseban “završetak” predstavlja posebnost za kojom tragaju pravi ljubitelji jeansa. Pored noviteta u ponudi na promociji je predstavljena kampanja za sezonu proleće/leto 2015, kroz koju nas je poveo do kalifornijskog sunca i Holivuda.